Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Осъществяват ли органите на ИАРА контрол по водоемите?
Модератор: bobopeli
Осъществяват ли органите на ИАРА контрол по водоемите?
Повдигам този въпрос защото ми е чудно дали само аз не мога да се засека с контролните органи или положението в цялата страна е такова. От началото на годината почти няма седмица в която да не съм практикувал любимото си хоби из Бургаска област. Днес се замислих, че досега нито ведъж не са ме проверили за риболовен билет, а още по лошото е, че където и да отида неизменно се сблъсквам или с парашутисти или с косачи.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да ви кажа чесно
За 12 години рибарлък са ме проверявали 1 път на село Раданово беше през забраната а корекцията я бяха оставили разрешена Тази година от 6-7 места чувам че по яз.Стамболийски масово идвали с по 2-3 джипа нощно време и съставили маса актове за всичко най-вече за нощен риболов,абе мои познат които са му съставили 500 лв акт каза че го обжалвал и го намалили на 99 лв.Обаче други ги обрали яко аз тази година там не съм стъпвал ходя на Йовковци въпреки че е вододайна зона и има огромни количества риба органи не са идвали и чесно казано се радвам защото все ще намерят за какво да се захванат я за някоя пръчка в повече я за нещо друго ...