Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

бубини за СЕЛЖА 25 КОНЯ
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
бубини за СЕЛЖА 25 КОНЯ
Дават ми много изгодно един двигател СЕЛВА 25 коня (имам скутер за 20-25 коня мотор) и се позачудих дали си струва , мотора е от познат обаче са му изгорили бобините (дали са на късо) .
Колеги струват ли си селвите или дане се занимавам с глупости ?
И вторият ми вапрос е дали някой незнае от каде мога да си взема такива евентоално ?
Доколкото разбрах имат проблем с паленето Селвите
Мотора е модел 1998 г.
Колеги струват ли си селвите или дане се занимавам с глупости ?
И вторият ми вапрос е дали някой незнае от каде мога да си взема такива евентоално ?
Доколкото разбрах имат проблем с паленето Селвите
Мотора е модел 1998 г.
Re: бубини за СЕЛЖА 25 КОНЯ
Виж тук http://www.balkanboats.com/ дано ти помогнат
Нямам преки впечатления от двигатели Селва,но що се отнася до бубините мисля че проблема е разрешим.На моя Джонсън 10 коня му бяха гръмнали бобините и един майстор ми каза да си сложа бубини от мотоциклет, като ги изкарам някъде извън маховика, но под капака на двигателя. До ден днешен мотора си работи с такива бобини без проблем. Ще се радвам ако съм помогнал.
мерси за савета колега , това е нещо много ценно , но все пак ме интересува двигатела дали е ''качествен'' , какви са впечатленията на хората и тнт.
Дотук разбрах , че уж е копие на ямаха ама такава дето палела много трудно и , че дранчат
Но да си призная аз ще я ползвам за каране на водни ски и бързо предвижване по големите язовири
Дотук разбрах , че уж е копие на ямаха ама такава дето палела много трудно и , че дранчат
Но да си призная аз ще я ползвам за каране на водни ски и бързо предвижване по големите язовири