Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос за багажник
Модератор: dantho.mihov
- Тони 72
- научил се да хвърля
Въпрос за багажник
Колеги, бихте ли ми казали дали е възможно да се постави горен багажник на VW PASSSAT и ако е възможно къде мога да го намяря.Питам ви защото ми е много трудно да си събера багажа, като тръгна за риболов. Модела е седан.
Наслука!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Може, само че никога. Отиди при Бай Пешо - железаря.Само той ще те оправи. Ще ти спретне един Москвичов багажник от крадена арматура и ще ти го парне с електрожена за тавана. Ако си очаквал друг отговор на този тъп въпрос ,да те открехна- няма друг отговор.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега разгледай този сайт и си пусни една обява в "КУПУВАМ" http://vwclub-bg.org/forum/ все ще изкочи нещо,предполагам че пасата ти е седан щото комбитата пвечето си имат такива греди....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
мисля,че в практикер гледах скоро багажници,аз имам пасат комби,около стотина лева,в димитровград също е възможно,някой колега от там може да провери,а в пловдив сега се сетих има още две места,освен и моргите,реал ковачев,близо до метро и един склад за втора употреба части на голямо конарска преди бензиностанцията на ЕКО.пробвай ако не намериш оригинален с вакуумни,ползвай или за теракотата или тия които ги ползват за алуминиевата дограма,остава ти една рамка.едно време през 90г.си докарах един опел капка от германия и ползвах вакуумни.но тогава нямаше и филтри за западни коли.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....