Кофти реклама

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Re: Кофти реклама

Мнение от tiramisu »

А аз нищо не съм търсил и пак излиза.Смятам за криво оправдание номера с "търсенето".
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Пичове , трудно ли схващате или какво ?!? Не е нужно да сте търсили точно конкретно нещо а да сте посетили сайт с тематична насоченост , примерно рибарски онлайн магазин в който се предлагат и мрежи , винтери и пр. за да ви огреват гугле реклами от поста :idea: :idea: :idea: Има страни които вече приеха закони относно тез прилепващи бисквитки , примерно пишеш една декларация че не щеш да ти се лепят и те не го правят . Може да си я направите таз забрана относно вашето си ИП и самостоятелно в Гуглето , тогава ще ви излизат не профилирано насочени реклами а най-различни от според какво се е завъртяло в момента . Друг е въпроса че в повечето случаи там се "прилепва" именно това което някой е търсил без значение той самият какво споделя пред мнозинството :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Павел Иванов написа:.............. Друг е въпроса че в повечето случаи там се "прилепва" именно това което някой е търсил без значение той самият какво споделя пред мнозинството :idea: :idea: :idea:

:lol: :lol: :lol:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

GODzillata написа:Абе като говорите за телевизори, я ми кажете, защо деба един хубав ТВ във Финландия е по-евтин, отколкото тук?!
Тук е 5 бона, там 4....т.е. те могат да си го вземат с една месечна заплата, а аз тук с годишна?
Искам хубав и евтин ТВ!!!
Щото тук, който има 4000 има и 5000лв... А там най-евтините сигурно не са по 100лв като тука, а са по 100 евро :mrgreen:
Същото е и с марковите дрехи - на Запад (особено в Америка) са евтини, щото всички си ги пазаруват... А тука са "луксозна стока" и ако са евтини какъв лукс ще е?
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”