Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийска област

Мнение от Антон Тонев »

Абе спамери такива, това е женски хормон извлечен от победителката на конкурса мис свят. :D .Разработен е специално за риби на преклонна възраст- демек такива над 10-15 кила.
Сега кажете откъде да намеря малко соево брашно.Георги да провери дали в Асеновград има, и да почерпи 1-2 кила по Еконт, за негова сметка.
ПП1.Това е като оня виц за двата яйчника- баба и дяда правя секс за последно.Обаче дядото не мож го вдигна и му подложил от двете страни по една клечка за зъби.Почнал секса и си говорят давата яйчника-ееее се сме виждали секс, ама чак на носилка да го вкарват,не сме.!! :D
ПП2.Геш, ето това е с 60% съдържание на кюспе-само за добавяне в захранката-натрошени
Направил съм 3-4 кила за откриването.Сега ще направя само със царевично брашно, царевичен грис, ванилена захар и соевото брашно,което ти ще ми изпратиш-за твоя сметка. :D
Изображение
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Върбица(Сотлийка) при Момчилград
http://www.youtube.com/watch?v=c5Yu7DBp ... r_embedded#!
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Въх,Антоне,такава стратегия прилича на онез кръвопролитни атаки на др.Жуков по онва време -ай сега,кво откриване,с тези адски смеси никаква едра риба няма да оставиш за бедните туземци като нас /ако изобщо дочакаме в тези студове и снегове откриването,та да проверим/ :lol:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:Въх,Антоне,такава стратегия прилича на онез кръвопролитни атаки на др.Жуков по онва време -ай сега,кво откриване,с тези адски смеси никаква едра риба няма да оставиш за бедните туземци като нас /ако изобщо дочакаме в тези студове и снегове откриването,та да проверим/ :lol:
Аз хубаво им готвя, ама дали ще им хареса :D .
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pacho109 написа:Върбица(Сотлийка) при Момчилград
http://www.youtube.com/watch?v=c5Yu7DBp ... r_embedded#!
Бря :o бая отдавна не съм я виждал толкова пълна :shock: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Като гледам колко сняг има по планината,хваща ме страх за напролет -дали изобщо ще е възможен риболов по нашите реки преди забраната?
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

INCUBUS написа:Като гледам колко сняг има по планината,хваща ме страх за напролет -дали изобщо ще е възможен риболов по нашите реки преди забраната?
Едва ли-ще са пълноводни ,бързи и ледено студени... :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у дома :lol:Иначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата :lol:
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

INCUBUS написа:Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у дома :lol:Иначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата :lol:
Бензинови са,и разхода е 80 литра на 100 км. И аз вчера гледах въдиците,но още ще се чака.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

nedevi30 написа:
INCUBUS написа:Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у дома :lol:Иначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата :lol:
Бензинови са,и разхода е 80 литра на 100 км. И аз вчера гледах въдиците,но още ще се чака.
Дизели ,колега,дизели -двигател ЯМЗ-238(Ярославски маш.заводи)8 цилиндъра и мощност 240кс. Немските танкове са били бензинови :lol: Разхода го дават от 70 до 110л.Но общо взето правят икономии :idea: Поради тази причина ,всички старшини ГСМ-ци, имаха дизели леки коли :lol:
Изображение
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

pacho109 написа:
nedevi30 написа:
Дизели ,колега,дизели -двигател ЯМЗ-238(Ярославски маш.заводи)8 цилиндъра и мощност 240кс. Немските танкове са били бензинови :lol: Разхода го дават от 70 до 110л.Но общо взето правят икономии :idea: Поради тази причина ,всички старшини ГСМ-ци, имаха дизели леки коли :lol:
Това беше в "двора" на старшините, но дали и повечето офицери не караха дизели "защо ли".
Георги Тенев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Начи,вервам му на pacho 109,щото по принцип концепцията на руснаците още от 1940г.си е за мощни дизелови двигатели за товарните армейски автомобили,за тегачите /вкл.МТЛБ/,БТР-ите ,БРДМ-ите,танковете,самоходните оръдия и гаубици,амфибиите,понтонно-мостовите и др.специализирани машини.Основни съображения -ниска запалимост на горивото и машината;ефтинджос,ниски технологични изисквания и огромно производство на горивото.Е,друг е въпроса,че в днешното "европейско"време на България,едно такова жувотно няма да ни е изгодно :wink:Между другото,през 2004 год.,брат ми,за който ако ви кажа какво работи,ще трябва после да ви ликвидирам,ми беше предложил за придвижване за риболов до Кърджалийска област един свален от въоръжение щурмови хеликоптер МИ-24 /разбира се с демонтирано въоръжение:) /,ама след като се разбра,че ми искат цена 12 000 щ.д.и че няма откъде да го зареждам с гориво,се отказах от офертата :lol: :drinkers:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:ми беше предложил за придвижване за риболов до Кърджалийска област един свален от въоръжение щурмови хеликоптер МИ-24 /разбира се с демонтирано въоръжение:) /,ама след като се разбра,че ми искат цена 12 000 щ.д.и че няма откъде да го зареждам с гориво,се отказах от офертата :lol: :drinkers:
Това да беше го продал на ония с "Бялата кожа", в Сомалия, щеще да си ги купиш направо тея язовири.:D :D :D
ПП Пишете за риболов че ще ни се карат
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Георги бре,да не си станал фелдфебел :?: :lol:Служих в шест поделения, за мен си гарантирам ,че един литър бензин или нафта не съм взел от армията :idea: Е, имаше един габровец - офицерин в артилерийския полк,за който се знаеше че краде :oops: Но други офицери-крадци в полка нямаше......За момчилградския полк се чуваха разни работи,кой манджа ,кой бензин :oops: Общо взето офицерите бяха хора на честта и не пипаха,за разлика от фатмаците.....
Изображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

[quote="pacho109"]Георги бре,да не си станал фелдфебел :?:

:smt023 Той от 15 г митарства по поделенията.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”