Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийска област
Абе спамери такива, това е женски хормон извлечен от победителката на конкурса мис свят.
.Разработен е специално за риби на преклонна възраст- демек такива над 10-15 кила.
Сега кажете откъде да намеря малко соево брашно.Георги да провери дали в Асеновград има, и да почерпи 1-2 кила по Еконт, за негова сметка.
ПП1.Това е като оня виц за двата яйчника- баба и дяда правя секс за последно.Обаче дядото не мож го вдигна и му подложил от двете страни по една клечка за зъби.Почнал секса и си говорят давата яйчника-ееее се сме виждали секс, ама чак на носилка да го вкарват,не сме.!!
ПП2.Геш, ето това е с 60% съдържание на кюспе-само за добавяне в захранката-натрошени
Направил съм 3-4 кила за откриването.Сега ще направя само със царевично брашно, царевичен грис, ванилена захар и соевото брашно,което ти ще ми изпратиш-за твоя сметка.

Сега кажете откъде да намеря малко соево брашно.Георги да провери дали в Асеновград има, и да почерпи 1-2 кила по Еконт, за негова сметка.
ПП1.Това е като оня виц за двата яйчника- баба и дяда правя секс за последно.Обаче дядото не мож го вдигна и му подложил от двете страни по една клечка за зъби.Почнал секса и си говорят давата яйчника-ееее се сме виждали секс, ама чак на носилка да го вкарват,не сме.!!

ПП2.Геш, ето това е с 60% съдържание на кюспе-само за добавяне в захранката-натрошени
Направил съм 3-4 кила за откриването.Сега ще направя само със царевично брашно, царевичен грис, ванилена захар и соевото брашно,което ти ще ми изпратиш-за твоя сметка.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
Върбица(Сотлийка) при Момчилград
http://www.youtube.com/watch?v=c5Yu7DBp ... r_embedded#!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- кандидат преподавател
Въх,Антоне,такава стратегия прилича на онез кръвопролитни атаки на др.Жуков по онва време -ай сега,кво откриване,с тези адски смеси никаква едра риба няма да оставиш за бедните туземци като нас /ако изобщо дочакаме в тези студове и снегове откриването,та да проверим/ 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз хубаво им готвя, ама дали ще им харесаINCUBUS написа:Въх,Антоне,такава стратегия прилича на онез кръвопролитни атаки на др.Жуков по онва време -ай сега,кво откриване,с тези адски смеси никаква едра риба няма да оставиш за бедните туземци като нас /ако изобщо дочакаме в тези студове и снегове откриването,та да проверим/

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Бряpacho109 написа:Върбица(Сотлийка) при Момчилград

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Като гледам колко сняг има по планината,хваща ме страх за напролет -дали изобщо ще е възможен риболов по нашите реки преди забраната?
- pacho109
- сериозен играч
Едва ли-ще са пълноводни ,бързи и ледено студени...INCUBUS написа:Като гледам колко сняг има по планината,хваща ме страх за напролет -дали изобщо ще е възможен риболов по нашите реки преди забраната?

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
-
- кандидат преподавател
Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у дома
Иначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бензинови са,и разхода е 80 литра на 100 км. И аз вчера гледах въдиците,но още ще се чака.INCUBUS написа:Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у домаИначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата
- pacho109
- сериозен играч
Дизели ,колега,дизели -двигател ЯМЗ-238(Ярославски маш.заводи)8 цилиндъра и мощност 240кс. Немските танкове са били бензиновиnedevi30 написа:Бензинови са,и разхода е 80 литра на 100 км. И аз вчера гледах въдиците,но още ще се чака.INCUBUS написа:Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у домаИначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата

Това беше в "двора" на старшините, но дали и повечето офицери не караха дизели "защо ли".pacho109 написа:Дизели ,колега,дизели -двигател ЯМЗ-238(Ярославски маш.заводи)8 цилиндъра и мощност 240кс. Немските танкове са били бензиновиnedevi30 написа:Бензинови са,и разхода е 80 литра на 100 км. И аз вчера гледах въдиците,но още ще се чака.INCUBUS написа:Сигурно-днес падна още сняг,а и следващата седмица май обещават още,та вече почнах да се чудя за какво са ми толкоз въдици у домаИначе,за да стигаме язовирите в Кърджалийска област,дали да не си заприходим някое МТЛБ -обаче сигурно е ужас разхода му на нафтата
Разхода го дават от 70 до 110л.Но общо взето правят икономии
Поради тази причина ,всички старшини ГСМ-ци, имаха дизели леки коли
Георги Тенев
-
- кандидат преподавател
Начи,вервам му на pacho 109,щото по принцип концепцията на руснаците още от 1940г.си е за мощни дизелови двигатели за товарните армейски автомобили,за тегачите /вкл.МТЛБ/,БТР-ите ,БРДМ-ите,танковете,самоходните оръдия и гаубици,амфибиите,понтонно-мостовите и др.специализирани машини.Основни съображения -ниска запалимост на горивото и машината;ефтинджос,ниски технологични изисквания и огромно производство на горивото.Е,друг е въпроса,че в днешното "европейско"време на България,едно такова жувотно няма да ни е изгодно
Между другото,през 2004 год.,брат ми,за който ако ви кажа какво работи,ще трябва после да ви ликвидирам,ми беше предложил за придвижване за риболов до Кърджалийска област един свален от въоръжение щурмови хеликоптер МИ-24 /разбира се с демонтирано въоръжение:) /,ама след като се разбра,че ми искат цена 12 000 щ.д.и че няма откъде да го зареждам с гориво,се отказах от офертата

- Антон Тонев
- сериозен играч
Това да беше го продал на ония с "Бялата кожа", в Сомалия, щеще да си ги купиш направо тея язовири.INCUBUS написа:ми беше предложил за придвижване за риболов до Кърджалийска област един свален от въоръжение щурмови хеликоптер МИ-24 /разбира се с демонтирано въоръжение:) /,ама след като се разбра,че ми искат цена 12 000 щ.д.и че няма откъде да го зареждам с гориво,се отказах от офертата![]()

ПП Пишете за риболов че ще ни се карат
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
Георги бре,да не си станал фелдфебел
Служих в шест поделения, за мен си гарантирам ,че един литър бензин или нафта не съм взел от армията
Е, имаше един габровец - офицерин в артилерийския полк,за който се знаеше че краде
Но други офицери-крадци в полка нямаше......За момчилградския полк се чуваха разни работи,кой манджа ,кой бензин
Общо взето офицерите бяха хора на честта и не пипаха,за разлика от фатмаците.....

- Антон Тонев
- сериозен играч
[quote="pacho109"]Георги бре,да не си станал фелдфебел
Той от 15 г митарства по поделенията.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев