Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

no comment
Модератор: dantho.mihov
Re: no comment
..........Ма ше та подострим,душата Идвай ,чекам та Ма ти ТОЙ или ТЯ си ...........Ми то добре да доооем , ама къде а дооем , вино , ракия имаш ли че тя мецана мнооо фирка и после мнооо е..е 

- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Тц.....не употребляваме алкохол.emiliaa написа:..........Ма ше та подострим,душата Идвай ,чекам та Ма ти ТОЙ или ТЯ си ...........Ми то добре да доооем , ама къде а дооем , вино , ракия имаш ли че тя мецана мнооо фирка и после мнооо е..е

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поредната тема която се е превърнала в откровенно плямпане. В цивилизованите страни хората не избиват животните ако има проблем уловят ги с упойка и ги транспортират до най-близкия резерват където няма хора, поне така дават по National Geographic. То и при нас уж има резервати, но хората влизат да секат дърва и се получават неприятни срещи с фауната. И това "всеки решава за себеси" като го чуя лошо ми става. Ние от това решаване всеки за себе си сме на тоя хал. Докато не изградим обществено мнение, позиция и натиск, а продължаваме да мислим всеки за себе си никога нямада се оправим.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Какво и кои имаме предвид "цивилизованите страни" ? Примерно Норвегия и Канада :

Пак Норвегия , Дания и Япония :

САЩ :

Германия :

Италия :

И т.н. , и т.н. , пичове , едно че се преиграва , второ се си мисля че темата няма място в този форум

Пак Норвегия , Дания и Япония :

САЩ :
Германия :

Италия :

И т.н. , и т.н. , пичове , едно че се преиграва , второ се си мисля че темата няма място в този форум

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Йес,един глас от мен да мине в небитието-На Дунавския само мога да му кажа,че резервати с пълен контрол над мечата популация и безопасност на хората и домашните животни е имало само през социализъма,когато държавата е имала пари за тази не много ефтина дейност.Сега,в европейската държава,с Дянков начело на мангиз-везирство,пари за резерватите няма,всичките наплодили се мечки от "Кормисош"са дезертирали из Централните Родопи по далеч от резервата,влизат озверели от глад в населените места ,щото в планината иначе храна няма ,нападат добитъка на хората от селата и нападат самите хора до къщите им-много далеч от границите на резервата.Същевременно,са защитени от закона -явно за българските политици са по-ценни от хората.