Палатка-алпийка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Палатка-алпийка

Мнение от Антон Тонев »

Здравейте колеги.Не почвам с нещо направено, а с идея.Мисля че като се постопли ще я осъществя.Става дума за лек тунинг , с цел отваряне на повече място в палатката.Ще споделя с вас, и искам вашето мнение.
От вътрешната страна, три двойки тръби/PVC/ 1/2, по два метра.Напречна греда 1 цол-2-м.
Трите двойки отстрани ще стоят под напрежение е ще опъват страниците на на палатката. Голямата тръба е за тавана и на нея ще има муфи и тетки , също по един цол.Вече идеята добива вид нали?.На пода също ще има такива тръби, но само по двата края/дългите/, на палатката.Нарочно са по два метра за да влизат в шаранджийския ми калъф/2м/ :D .Ще се радвам на критики и препоръки.
ПП Като се затопли, за да мога да разпъна палатката на двора и ще се работи
Става въпрос за този тип
Изображение
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Палатка-алпийка

Мнение от Petar Nedev »

Няма ли да стане много тежка палатката? Мястото което ще се отвори няма да е повече от 10 см. Според мен не си струва хамалогията. Като гледам снимката и други твои и ти като мен едва ли имаш свободно място в колата :))) Миналата година си купих голяма кола и пак не ми стига мястото като тръгна за 2-3 дни.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Палатка-алпийка

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:Няма ли да стане много тежка палатката? Мястото което ще се отвори няма да е повече от 10 см. Според мен не си струва хамалогията. Като гледам снимката и други твои и ти като мен едва ли имаш свободно място в колата :))) Миналата година си купих голяма кола и пак не ми стига мястото като тръгна за 2-3 дни.
Не мисля, че ще стане тежка палатката.Те самите тръби не тежат.За место си прав- не стига, и мисля че ако успея да навия жената да ходи с мен по гьоловете, ще закачам ремаркето, или ще купувам каравана/малко вероято е такъв вариант/.
:D
ПП.Мисля, че доста повече от 10 см место ще се отвори.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”