горски за 60 секунди

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: горски за 60 секунди

Мнение от bokser »

То, нищо чудно и от Гърция да ни отрежат. Не е истина какъв боклучарник оставяме, а и бракониерството се вихри и там. Калпав народ сме си. 8)
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

bokser написа:То, нищо чудно и от Гърция да ни отрежат. Не е истина какъв боклучарник оставяме, а и бракониерството се вихри и там. Калпав народ сме си. 8)

за калпав ..не сме чак толкова калпав...но трябва малко да се научиме да прибираме боклуците след себе си...също така трябва да имаме и малко култура относно рибите..
на много хора не и е ясно че рибата вече е на изчезване..не е късно времето когато ще забранят тотално риболова...естествено че за някои това е във плюс-имам пред вид платените водоеми..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

ribolovcho написа:
bokser написа:То, нищо чудно и от Гърция да ни отрежат. Не е истина какъв боклучарник оставяме, а и бракониерството се вихри и там. Калпав народ сме си. 8)

за калпав ..не сме чак толкова калпав...но трябва малко да се научиме да прибираме боклуците след себе си...също така трябва да имаме и малко култура относно рибите..
на много хора не и е ясно че рибата вече е на изчезване..не е късно времето когато ще забранят тотално риболова...естествено че за някои това е във плюс-имам пред вид платените водоеми..
В събота бях на Керкени и където и да спирах по брега беше пълно с наши боклуци, снимал съм, но някъде съм си забутал картрийдъра и не мога да сваля снимките в момента. Утре съм пак там и ще сляза под шлюзовете, но мисля, че картинката ще е същата... :wink:
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Браво Риболовчо! Не подозирах, че си бил такъв храбрец :smt066. Ако случката е толкова истинска, колкото изглежда в поста ти, ми ставаш направо симпатичен. Именно затова те подсещам да не забравиш да изпилиш мушката на пушката :smt070, ако пак решиш да громиш сам бракониери по Искъра по нощите. Мисля си, че ще те боли по-малко, ако свършиш патроните, бракониерите ти я вземат и наврат там, където, където, сещаш се къде.

П.П. Риболовчо, желая да стана част от скобарската Ви група. Още не съм хващал скобар, но искам да хвана. Това сигурно е така, защото се старая да живея в мир с околните и ходя на риба основно там, където хората живеят в мир със себе си. Най-често по помашките села в Родопите, а там скобарите са редки.
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

Къв си ти бе данчо.За теб само това бракониерино :axe: :ANAL: :ANAL:
На риба като на война.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Кви протести ве колеги кви пет лева !!!!! В България кое се се променило със протести и колко човека ще дойдат на тоя протест !!!! Тъй като живеем в мафиоткса държава и те определят законите така и ние трябва да действаме с техните методи. В София колко коли изгоряха тая есен ако тези тези коли бяха изгорели на брега на някой язовир посред нощт сега съм сигурен че бракониерите щяха да се замислят доста. За съжаление у нас законите се пишат зада защитават законодателите, а не народа.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”