Продавам малки хъскита.

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Продавам малки хъскита.

Мнение от batistuta »

Продавам малки хъскита на 14.02.2012 правят 40 дена.Не са лично мои,но аз поемам отговорността.Цена 150лв.Такава ми посочи моя колега.
18937
Тези приличат на бащата.
18936
Тези на майката.
За контакти на ЛС или Тел.0878 496 769-Ивелин(собственик).
Кучетата се намират в с.Малчика,но могат да бъдат транспортирани до В.Търново.
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Продавам малки хъскита.

Мнение от batistuta »

Забравих да спомена,че цената е за един брой.
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

:arrow:
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

:arrow:
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

Няма ли някое с различен цвят на очите?
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Точно това е хубавото,че са с еднакъв цвят на очите.Така е само при чистокръвните !
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

nemalabavo написа:Точно това е хубавото,че са с еднакъв цвят на очите.Така е само при чистокръвните !

Прав си колега и аз така съм чувал въпреки,че не разбирам от кучета.
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

Разликата в цвета на очите е един от белезите за чистокръвност, но дори да са еднакви незначи, че не са. Бих си взел едно , но много ми е далечко.
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

jale написа:Разликата в цвета на очите е един от белезите за чистокръвност, но дори да са еднакви незначи, че не са. Бих си взел едно , но много ми е далечко.
От къде си колега?
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

jale написа:Разликата в цвета на очите е един от белезите за чистокръвност, но дори да са еднакви незначи, че не са. Бих си взел едно , но много ми е далечко.
Глупости! Нито очите, нито цвета им, нито приликата с породата ще ги направи чистокръвни... Има стандарт на породата http://forum.dog.bg/topic/10638--/, хора които работят за него и за отстраняване на недостатъците и генетично предаваните болести и документи, доказващи принадлежността на даденото куче към дадената порода (т.е. породността на самото куче, на родителите и прародителите му, както и това, че са изследвани за точно тези типични болести и са здрави...). Всичко останало е породоподобно, резултат на междусъседско развъждане и колкото и да прилича на набедената порода никой не може да гарантира какви гени и какви болести (не дай боже) носи... После като не се окаже точно каквото очаквате или се разболее от нещо какво се случва? Ако някой се пита откъде са се взели бездомните кучета - да се сети... не са паднали от небето :evil:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

Преди да пишеш "глупости" прочети внимателно какво съм написал. Да не спамим темата. Линка де си дал-а е написано много точно. Различните очи са присъщи за хъски значи е белег. Повечето други белези по снимка трудно се виждат. Кученцата изглеждат супер и само транспортирането ме спира си взема.
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

Момчета не се карайте.Все пак всичко е въпрос на личен избор.Пак повтарям,не разбирам от кучета и породи(все пак съм любител рибар)и не искам да споря или още по-лошо да се карам с колеги.Просто правя услуга на приятел.
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Последен OFF, за да не спамим повече, а и това не е спор за тук... Дори да притежават повече от един от породните белези и ужасно да приличат на определената порода това не прави кученцата автоматично породисти!
Има много кафеви кучета с прави уши - това не ги прави автоматично немски овчарки (независимо от мнението на някои "разбирачи" :lol: ) Единственото, което доказва че определено куче принадлежи към определена порода е документа, останалото е породоподобен домашен любимец и това не пречи да се отглежда и обича дори повече от породистия такъв... но за Бога, хора - НЕ плодете! Достатъчно бездомници има и 90% са от такова "развъждане" :evil:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

sundy написа:Последен OFF, за да не спамим повече, а и това не е спор за тук... Дори да притежават повече от един от породните белези и ужасно да приличат на определената порода това не прави кученцата автоматично породисти!
Има много кафеви кучета с прави уши - това не ги прави автоматично немски овчарки (независимо от мнението на някои "разбирачи" :lol: ) Единственото, което доказва че определено куче принадлежи към определена порода е документа, останалото е породоподобен домашен любимец и това не пречи да се отглежда и обича дори повече от породистия такъв... но за Бога, хора - НЕ плодете! Достатъчно бездомници има и 90% са от такова "развъждане" :evil:
Бъди сигурен колега,че нито едно от тези кученца няма да остане на улицата. :idea:
Който има желание да си вземе едно,ще си вземе.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”