Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Професионален дискотечен усилвател
Професионален дискотечен усилвател
Продавам много запазено дискотечно стъпало,произведено в България.
Марка:IRNI-L
Модел:PA 1200 Watts
Тежи само 20кг
Истински музикален звяр за истнските ценители на музиката!!!

ЦЕНА: 550лв
тел:0899361040 или на ЛС
Марка:IRNI-L
Модел:PA 1200 Watts
Тежи само 20кг
Истински музикален звяр за истнските ценители на музиката!!!
ЦЕНА: 550лв
тел:0899361040 или на ЛС
Добрите момчета отиват в рая,а аз сигурно за риба! 
Re: Професионален дискотечен усилвател
http://www.dinevaudio.com/index.php?opt ... &Itemid=61
Абе колега при цена 630 лева за ново с гаранция , смяташ ли че за 550 ще го продадеш (изгаряно n-брой пъти)...Xайде слезте малко на земята и стига сте гледали само да изтъргувате туй-онуй на безбожна цена в форума.
Иначе имам точно 3 такива стъпала...наистина са добри...но на тази цена ако ми намериш кой да ги купи...и трите ще ги продам
Абе колега при цена 630 лева за ново с гаранция , смяташ ли че за 550 ще го продадеш (изгаряно n-брой пъти)...Xайде слезте малко на земята и стига сте гледали само да изтъргувате туй-онуй на безбожна цена в форума.
Иначе имам точно 3 такива стъпала...наистина са добри...но на тази цена ако ми намериш кой да ги купи...и трите ще ги продам
Колега ако четеш правилно,цената му като нов е 900 лв,а тва а 630 лв е втора ръка.За тая гаранция дет говориш,според теб значи ли нещоevgeniboy написа:http://www.dinevaudio.com/index.php?opt ... &Itemid=61
Абе колега при цена 630 лева за ново с гаранция , смяташ ли че за 550 ще го продадеш (изгаряно n-брой пъти)...Xайде слезте малко на земята и стига сте гледали само да изтъргувате туй-онуй на безбожна цена в форума.![]()
Ааааа може , може...не знаеш какви "майстори" има....да им се чуди човек как успяват 
абе и ти си прав 
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
дискотечния звяр с колко изхода е ..На колко ома работи.правено ли му е ремонт..

Усливателя не е отварян никога.Копувал сам го нов.Работи с 2 входа и 2 изхода.Мощноста на всеки изход е 600w при товар 4 ома.Свързани заедно прави 1200w на 8 ома товар.ribolovcho написа:дискотечния звяр с колко изхода е ..На колко ома работи.правено ли му е ремонт..
Ето и снимка:
niki-08 написа:100lv
Що бре, той човека те пита дали може да се снима с негоIvkiss написа:niki-08 написа:100lv![]()