Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Ъпдейт 20.03.2012 - активни теми
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Ъпдейт 20.03.2012 - активни теми
а ще има ли форум купува продва може и да не излиза във активни теми или само платения
- Paublo_Eskobar
- Модератор
И сега си го има,който го интересува търговия знае къде е!levski777 написа:а ще има ли форум купува продва може и да не излиза във активни теми или само платения
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
търся но не го откривам маи аз нещо съм смотан
намерих го
-
- разбира нещата
Направи ми впечатление, че нещо с датата има обърка.
- Имам предвид месеца!
В мнението си по-горе мислех, че този ъпдейт ще се прави март , а то вече работата готова. Сега всичко си дойде на място !

В мнението си по-горе мислех, че този ъпдейт ще се прави март , а то вече работата готова. Сега всичко си дойде на място !

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
страшна "далавера" - платените ще излизат, а безплатните - не... Вече няма да е битак, а бутик

- orion30
- разбира нещата
Аз съм против това нововъведение. Не че ден през ден купувам и продавам, но търговията "раздвижва" форума. Мога да го сравня с малък град в пазарен ден/пълно с хора, мало и голямо/, през другото време само кучета и котки по улиците на обезлюдените ни малки градове. Не обременявам никого с мнението си. 

Това са обяви, а другото е магазин, който няма нищо общо с обявитеburg написа:Направи ми впечатление, че нещо с датата има обърка.![]()
- Имам предвид месеца!
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Съгласен и те подкрепям
- chapara
- ще става разбирач
Най -накрая, като влезна в края на деня тук Виж активните теми Виж непрочетените мнения | Виж новите мнения | Виж собствените си мнения
, да видя всичко за деня събрано ,а не някакъв битак. Похвала от мен за което
, да видя всичко за деня събрано ,а не някакъв битак. Похвала от мен за което

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Ами какъв ти е проблема да си четеш отделно обявите купува-продава? Който го интересува, ще си го намери. Аз лично не искам да се смесват риболовните теми с покупките и продажбите. Като гледам за ден колко са темите "Покупко-продажби" и колко са останалите теми, не искам да преглеждам страници, които не ме интересуват, още повече, че и други колеги са на това мнение. Който иска - да си чете в магазина или в покупко-продажбите отделно.orion30 написа:Аз съм против това нововъведение. Не че ден през ден купувам и продавам, но търговията "раздвижва" форума. Мога да го сравня с малък град в пазарен ден/пълно с хора, мало и голямо/, през другото време само кучета и котки по улиците на обезлюдените ни малки градове. Не обременявам никого с мнението си.
Поздрави за отделянето им от сериозните теми

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.