Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Купувам Тенис маса
Купувам Тенис маса
Купувам тенис маса в добро състояние.
Или даите съвет от каде да си купя маса на добро ниво и цена.
- krokibg
- учете се от него

Re: Купувам Тенис маса
Имам една,не знам какво и е състоянието,но пичовете за една година три пъти играха на нея,така си стои при мене и никои не я ползва.Само не съм на ясно,колко пари да ти искам,не ставам за търговец,гладен ще си пукнаtohata89 написа:Купувам тенис маса в добро състояние.
Давай стотина лева и я взимай !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
даи някоя снимка на tohata89@abv.bg ако ми хареса веднага я взмам 
здрасти тенис маса можеш да с инаправиш САМ много е лесно
спазваш рАЗМЕРИТЕ по официалния правилник и другото е "ЦИТИРАМ ПО СПОМЕН"
тенис маса материала трябва да е такъв че топче (топчето разбира се също да покрива изискванията на официалния правилник 40 мм май беше диаметъра и 2.3 грама теглото -не помня вече питай чичко гугъл)
Като пуснеш оригинално топче за състезания от височина еди си колко 40 цм май беше то трябва да отскочи на еди си колко
в българския сайт за тенис на маса ги пише тия работи...>
за "плот" каквото и да позлваш трябва да е абсолютно плоско, с нивелира проверяваш може да е шперплат или някакъв там гладък плот-каквото намериш и да издържа на изискването за отскачане....а псоле дали ще направиш масата разглообяема или перманентна си е твоя раборта, няма никакъв проблем да се сгъва псоредата на 2 там където седи обиновенно мрежата, защото там топчето не се удря и а има ръбче не пречиЕ
само трябва в разгънато положение да са в една равнина 2те половини....
инструменти-бормашина пробожно трионче може и циркулярче, малко видии и болтове и масата ти е готова
ще ти излезе примерно от 40-70 лева в зависимост какви материали позлваш дали позлваш алум профили дали е сгъваема и т.н.
Успех.
спазваш рАЗМЕРИТЕ по официалния правилник и другото е "ЦИТИРАМ ПО СПОМЕН"
тенис маса материала трябва да е такъв че топче (топчето разбира се също да покрива изискванията на официалния правилник 40 мм май беше диаметъра и 2.3 грама теглото -не помня вече питай чичко гугъл)
Като пуснеш оригинално топче за състезания от височина еди си колко 40 цм май беше то трябва да отскочи на еди си колко
в българския сайт за тенис на маса ги пише тия работи...>
за "плот" каквото и да позлваш трябва да е абсолютно плоско, с нивелира проверяваш може да е шперплат или някакъв там гладък плот-каквото намериш и да издържа на изискването за отскачане....а псоле дали ще направиш масата разглообяема или перманентна си е твоя раборта, няма никакъв проблем да се сгъва псоредата на 2 там където седи обиновенно мрежата, защото там топчето не се удря и а има ръбче не пречиЕ
само трябва в разгънато положение да са в една равнина 2те половини....
инструменти-бормашина пробожно трионче може и циркулярче, малко видии и болтове и масата ти е готова
ще ти излезе примерно от 40-70 лева в зависимост какви материали позлваш дали позлваш алум профили дали е сгъваема и т.н.
Успех.
- hanks
- вече хвърля и на тежко

И от какво предлагаш да са плотовете на масата?
колега сега в момента в метро има промоция на тенис маса виж в някой от магазините ако ти е удобно
От ламиниран паркетhanks написа:И от какво предлагаш да са плотовете на масата?
Купи ли си ?tohata89 написа:даи някоя снимка на tohata89@abv.bg ако ми хареса веднага я взмам
Купи ли си ?tohata89 написа:даи някоя снимка на tohata89@abv.bg ако ми хареса веднага я взмам
- hanks
- вече хвърля и на тежко

Мерси за уместният отговорM54 написа:От ламиниран паркетhanks написа:И от какво предлагаш да са плотовете на масата?
bgbul написа:Купи ли си ?tohata89 написа:даи някоя снимка на tohata89@abv.bg ако ми хареса веднага я взмам
НЕ !!
Имам тенис маса - професионална на която са се провеждали състезания.
В добро състояние е.
Намира се на 55 км от Пловдив - село Хвойна и трябва да се вземе от там.
Аз съм в Пловдив и рядко се качвам, но ако трябва ще отидем.
Ако представлява интерес за теб - цената е 100 лева.
И една партия на масата да те видя колко си добър..... и да си младините..........
Поздрави !
П.С. Ако владееш "топспин" - знаеш за какво говоря.
В добро състояние е.
Намира се на 55 км от Пловдив - село Хвойна и трябва да се вземе от там.
Аз съм в Пловдив и рядко се качвам, но ако трябва ще отидем.
Ако представлява интерес за теб - цената е 100 лева.
И една партия на масата да те видя колко си добър..... и да си младините..........
Поздрави !
П.С. Ако владееш "топспин" - знаеш за какво говоря.
Масата е продадена!
Тази тема може да бъде заключена, изтрита ....
Благодаря !
Тази тема може да бъде заключена, изтрита ....
Благодаря !