Въпрос за въдичка

Модератор: bobopeli

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Въпрос за въдичка

Мнение от Troli Rapala »

mitko ribara написа:Да Любо и на мене 10-30 акция ми се вижда несериозна това ако удари нещо 20 кила ще ми е интересно как ще го вади мисля че акциите които съм посочил по горе ще са перфектни.. :wink:
Не познахте и двамата! :cry: Миналата година на пръчка 2.10 с акция 10-30грама имам 2-ва сома по 20кила за един ден+един 24кила през септември на същата въдица+32-ка на пръчка 2.10 с акция 15-45грама! :wink: Та въдичката е важен детайл за успеха! :wink: :drinkers:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Troli Rapala написа: Миналата година на пръчка 2.10 с акция 10-30грама имам 2-ва сома по 20кила за един ден+един 24кила през септември на същата въдица+32-ка на пръчка 2.10 с акция 15-45грама! :wink: Та въдичката е важен детайл за успеха! :wink: :drinkers:
Всички знаем за манията ти за фин такъм. Нямам нищо против. Щом те кефи - ОК. Аз влача с по-сериозна въдица щото такова ми е виждането. Вярно че въдицата е важен детайл за успеха, но не най важния.
Мисълта убива действието!
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Еми то аз предимно влача с три пръчки 10-30....20-50... и 20 либри имам още ама с тез ми е перфее!А иначе Троли иска да осети тръпката от риболова :lol: :lol: :lol:
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”