Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

LG GT540-проблем
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
LG GT540-проблем
Моля някой да помогне да си оправя телефона..Можеше да пусна темата и във друг форум
но съм сигурен че и тука има хора разбиращи от телефони и тем подобни аксесоари така необходими за нашия излет и бивак..
Та за какво иде реч..Тела го бях дал на щерката да си бъзика нещо приятелките..кво е правила
що е натискала сега не мога да го отключа...
пускам го вкарвам си кода на сим картата и след като реша да го отключа ми иска потреб. име и парола..иска ми google акаунт и ми изписва "Твърде много опити за въвеждане на схема!" и отдолу "За да отключите, впишете се със своя Google акаунт". Проблемът е, че съм забравил с какъв имейл съм регистрирал телефона си, когато го пуснах, след като го закупих. ако някой е във час за какво става въпрос да помогне ..понеже вътре са ми номерата на всички приятели,и т.н на всеки е ясно че без важните номера не става работата...
не знам със друг гугъл акаунт дали ще стане
но съм сигурен че и тука има хора разбиращи от телефони и тем подобни аксесоари така необходими за нашия излет и бивак..
Та за какво иде реч..Тела го бях дал на щерката да си бъзика нещо приятелките..кво е правила
що е натискала сега не мога да го отключа...
пускам го вкарвам си кода на сим картата и след като реша да го отключа ми иска потреб. име и парола..иска ми google акаунт и ми изписва "Твърде много опити за въвеждане на схема!" и отдолу "За да отключите, впишете се със своя Google акаунт". Проблемът е, че съм забравил с какъв имейл съм регистрирал телефона си, когато го пуснах, след като го закупих. ако някой е във час за какво става въпрос да помогне ..понеже вътре са ми номерата на всички приятели,и т.н на всеки е ясно че без важните номера не става работата...
не знам със друг гугъл акаунт дали ще стане
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: LG GT540-проблем
За сфедение на колегите на които и се случи същия проблем мога само да ви кажа
че проблема го реших.Направих хард ресет на тела и телефона стана като нов..
---е ? ползвах инфо от друг форум..Това чичо Гугъл е голяма работа...
темата може да бъде закл.
че проблема го реших.Направих хард ресет на тела и телефона стана като нов..
---е ? ползвах инфо от друг форум..Това чичо Гугъл е голяма работа...
темата може да бъде закл.