Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес на Панчарево-платения от 8:30 - 12:00 нямах пипане, бях на кея където има размразени участъци, на бял, пинки, камола и вердевас...купих 2 пъстърви от садката и като ги чистих в коремите им имаше царевица...ако някой ще ходи може да ги пробва и на царевица 

-
- новобранец
язовира край Пасарел,до пътя за Самоков
Здравейте,а някой знае ли язовира до Долни Пасарел,от страната на София забранен ли е?Наскоро минах оттам,и като пресечеш на моста,срещу вилната зона има големи табели за забрана?А отсреща има рибен ресторант?Не го видях в заповедта ,която е публикувана от нашите модератори,а табелите са впечатляващи, и затова питам,благодаря.
Re: язовира край Пасарел,до пътя за Самоков
Забранен е целогодишно по причини несвързани с Министерство на земеделието и храните и въпросната заповед.
Вододайна зона, колеги. И, освен това, фигурира и в заповедта на министъра, четете внимателно.
В заповедта изрично е написано:
"Област София:
-....
-яз. Пасарел под с. Пасарел
-..."
Язовира е вододайна зона и го обикаля полиция.
Можеш да се пробваш, но надлъгването и криенето от полицаи малко , даже напълно, обезмисля риболова...
"Област София:
-....
-яз. Пасарел под с. Пасарел
-..."
Язовира е вододайна зона и го обикаля полиция.
Можеш да се пробваш, но надлъгването и криенето от полицаи малко , даже напълно, обезмисля риболова...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- разбира нещата
Колеги,някой да е ходил скоро на баластриерите около София?Мисля да ходя тези дни на Богров но малко инфо ако може от някой който е ходил скоро....благодаря
- P-etkan
- ще става разбирач

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не, за щастие 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
chirusa_bg написа:Не, за щастие
Драпай, че малко остана

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поне още 20 дни ще продължи това щастие. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Живи здрави ще закривам ледената епоха на 1ви Април 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
................2013chirusa_bg написа:Живи здрави ще закривам ледената епоха на 1ви Април

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- leshoqda400
- новобранец
Сега се връщам от река Искър при Враждебна.Голяма мъка ви казвам.Първо ни цакаха с умрели червеи- в магазинчето което е в последния блок на Ботевградско.Понеже бяхме с такси и колегата слезе да вземе и бързаше и не видял че са омрели.Не стига че омрели,ами и оранжеви,кви бяха тия червеи не знам.Иначе реката беше много хубава-леко замътена и с хубаво ниво.Само ние си бяхме на реката.От към риболов много слаба работа -едно кленче
- пуснахме го.Имаше и ледоход не много голям,абе умряла работа.Иначе има и тупалки там
този е от преди ледената епоха.И последно да кажа,над моста в гостилницата готват много вкусно:) Дано съм бил полезен .
Който пие бира,не умира
Инфо за язовир Безден
Колеги някой да е ходил скоро? Аз мисля в Неделя да ходя там ще съм Ви благодарен ако кажете как е положението.
Колеги някой да е ходил скоро? Аз мисля в Неделя да ходя там ще съм Ви благодарен ако кажете как е положението.
- yaata
- фен клуб-скобар
Ако говориш за скарите - излиза 99% бабушка-предимно дребна, но има и доста добри парчета, които обаче излизат на сладка царевица-иначе бял,шарен, жито и т.н..Рибата не се влияе от захранка-дори от стрелба на бял.При късмет излиза и по някоя каракуда- може и до 1 кг. Иначе таксата е 6лв на пръчка.Има и щука но почти никой не я търси. Поздрави.Инфото е от 27.02.malinov написа:Инфо за язовир Безден
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!