ямаха-двутактова 8к.с

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ямаха-двутактова 8к.с

Мнение от valu »

Здравейте колеги.Имам една питанка за тоя двигател.Вчера реших да го запаля/цяля зима не е пален/,няма проблем,работи си нормално.Днес докато го разнасях,наведен с пропилера надоло,от него изтече нещо като неизгорял мазен бензин.Има ли нещо тревожно или са неизгорели газове.
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ямаха-двутактова 8к.с

Мнение от VIKI_HARI »

valu написа:Здравейте колеги.Имам една питанка за тоя двигател.Вчера реших да го запаля/цяля зима не е пален/,няма проблем,работи си нормално.Днес докато го разнасях,наведен с пропилера надоло,от него изтече нещо като неизгорял мазен бензин.Има ли нещо тревожно или са неизгорели газове.

Как не изгорели газове бе колега :shock: .По скоро има стичанене на вода от охладителната система .Или ти изтича маслото от редуктора.
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

Не е вода,по скоро е мазен бензин.А не и масло от редуктора тъй като махах перката и семерингата е чиста и не изтича нищо от там.А и маслото е добре,За това мисля че може би са отработени газове.Благодаря все пак.
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Здравей колега, след като семеринга на оста на перката е здрав това което изтича е смес от двутактовото масло и неизгорял бензин.Мисля че всички двутактови така течат та даже и моя.Изображение
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

краси12345678 написа:Здравей колега, след като семеринга на оста на перката е здрав това което изтича е смес от двутактовото масло и неизгорял бензин.Мисля че всички двутактови така течат та даже и моя.Изображение
:smt023 Точно.С това мисля, че темата е изчерпана.
Благодаря и поздрави.
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Винаги на разположение. :D
Който нож вади сам пада в него.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”