Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Мнения за болонеза 6м.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Мнения за болонеза 6м.
Колеги,моля за мнението ви за следната болонеза на Тубертини на 6м.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3996
Разпънах болото и много ми хареса,но ме притеснява,че крачетата на водачите са малко по-къси.Притеснявам се,че това може да пречи на влакното да се изнизва безпрепятствено/да залепва по пръчката/ и да намали далекобойността и.Моля да пишат само колеги ,които са ловели точно с тази пръчка и да се дават мнения само за нея.Благодаря Ви предварително!
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3996
Разпънах болото и много ми хареса,но ме притеснява,че крачетата на водачите са малко по-къси.Притеснявам се,че това може да пречи на влакното да се изнизва безпрепятствено/да залепва по пръчката/ и да намали далекобойността и.Моля да пишат само колеги ,които са ловели точно с тази пръчка и да се дават мнения само за нея.Благодаря Ви предварително!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Мнения за болонеза 6м.
Добри изводи си направил и може сам да вземеш решение без чужда помощ,която може да те заблуди.Имайки предвид моя риболов с боло /ловя основно с него есен и зима/аз не бих си взел такава с къси крачета,а нещо такова:

Тази болонеза съм си я правил от директен телескоп и размера на водачите/диаметъра/са ми подбрани според моите виждания и според слабите места на оригиналните.Последните 4 водача са ми умишлено с еднакъв размер/диаметър на ринга 5мм/за да избегна до някаква степен негативите на оригиналните пак повтарям според моите риболови.

Тази болонеза съм си я правил от директен телескоп и размера на водачите/диаметъра/са ми подбрани според моите виждания и според слабите места на оригиналните.Последните 4 водача са ми умишлено с еднакъв размер/диаметър на ринга 5мм/за да избегна до някаква степен негативите на оригиналните пак повтарям според моите риболови.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....