Купувам GOLF-2 до 2000лв.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Виж тук-www.vwclub-bg.org или в mobile.bg :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

5кила написа:.що си против дизела не можах да разбера,ама я ми обясни?
Много ще трябва да пиша..ама щом е за тебе ще изхабя малко клавиятурата.. :) (а и е хубаво да се знае кави хора имаме в България)
Нямам нищо против дизела ама все пак 20-годишен дизел......
А и друго(започвам с истирията):Имам един приятел той е съдружник с едни български изобретател.Човека е на възраст,баща му е бил фабрикант преди 9-ти и и го е изптатил да учи в Германия за инжинер,в края на 2-та световна той влиза в казармата(ВВС)тогава той изобретява първия радиоуравяем самолет(изтребител,не играчка)но в тея размирни времена не го взимат насериозно...С течение на годините се издига до някакъв директор в отделите на ДС-отговарял за заглушаването на радио сигналите от Гърция,Турция и Свободна Европа..Продължил със изобетателската си деиност..през 50-60години изобретява антени-транслатори(не съм сигурен точно на какви вълни)но сигурно си виждал антените до Вакарел като минаваш с влака за тях става въпрос.Но тогава интелетуалната собственост е била собственост на държавата и наще въобще и не сметнали за нужно това да се патентова....дори сега в цяла Америка комуникацийте са с такива антени. :idea: (следват редове на които много ще се засмеят но всичко е документирано и може да се провери).През 60и незнам коя година човека изобретява мобилен телефон!!!с него печели конкурс в СССР,аз съм виждал статията в руско списание и снимка на телефона(представлява слушалка а не куфар както първите мобилни телефони излезнали през 80-те...)Имало изградена мрежа в България но когато се разбира че за телефона е използвал японски чипове комунистите казали:Щом не се прави в СССР няма да се произвежда...Такива телефони имали само "богоизбраните"от ЦК на БКП.А сега можеше да сме Финландия на балканите(и вместо Нокия,GSM-ите да се казват респром.)...Викали са го в Америка(след 10-ти) кадето създал изкуствена мълния в лаборатория и то с много по малък заряд отколкото използвали американците,онея се опулили...
Та този човек има едно изобретение за коли казва се плазмен катализатор,това нещо повишава мощноста на колата и същевременно намалява разхода........предполагам всеки шофйор е виждал искрата която подава свеща към цилиндъра??тънка като от пиезокристал е този катализатор я прави дебела колкото пръст абе бяла огнена струя(плазма)(аз като я видях за първи път веднага се сетих за Междузвезни войни),с обикновенна искра едвам се дупчи весник а с това дебела пръчка пламва,с това 30годишен Москвич изкарва по чисти емисии отколкото нова кола с катализатор.Принципа на действие-по-голяма изкра-по пълно изгаряна на горивната смес в цилиндъра=повече КПД и по малко неизгорели газове.Сещате ли се коя марка се оптитват да дистигнат този ефект?...-Алфа Ромео-Туинспарк(двойна свещ)само че техния принцип е-махат единия клапан ина негово място слагат втора свещ....С катализатора двигатела няма проблеми и с бедни горивни смеси и бензин с нисък октан(какво е октаново число? ;) не е калоричноста на бенза а Степен на труднозапалимост,а защо е по хубаво по големия октан защото бензина са запалва по горна точка при движение на буталото така и запалването става с атносфера с по голямо налягане от кадето и по голямо КПД,помнители бензин 83 ;) и как гърмяха камионите(газките)едно време...безин с нисък октан,взривява се преди двигателя да е подал искра и се получава двигател с вътрешно взризвяване :) от това се получава и както казват шофйорите чука ми аванса ..:)Имаше запитване към него от Мерцедес и БМВ,от Мерцедес му изпратиха писмо с един съндък бубини оа Майбах БЕРУ и питаха каде е грешката че тези бубини немогат да достигнат неговите показатели...и го каниха да отиде в Германия да го демонстрира на място,но човека е беден и както каза той не може да отидеш да представяш такова нещо с плетените обувки и 20годишния костиум с двата шлица ... :? и да спиш в колата пред завода..А от БМВ го пратиха към месното представителство в България,там директора(българин) като видял за какво става въпрос му казал:Ще те свържа,ще ти дам пари да отидеш до Германия но искам да ме направиш съдружник 50/50%.... :? Този катализатор представлява както той ми го каза GSM но с променени вълни(всички части са Моторола..изпраща сигнал(микро вълни) до цилиндъра и според това какво е налягането вътре изпраща съответното количество искра..някой сега ще каже е то това ще прегрее двигателя или ще го стопи... :lol: това няма как да стане,сега не помня точно как ми го обясни но плазмата даже не прави нагар по свещите и свещите изкарват три пъти по дълго,Поне моя двигател не е гръмнал..:) катализатора за сега се монтира само бензинови двигатели,дизела не е на същия принцип... а пък на газ прави чудеса защото октана на газта е над 100...и всички проблеми с нея идват от това особенно паленето през зимата...
Ами това е!Защо съм писал толкова подробно?защото ако отговоря на 5кила че не искам дизел защото ще слагам една джажда на двигателя,ще последва въпрос каква джаджа....... :wink:
Последно промяна от CERRUTI на Чет Юли 19, 2007 11:36 am, променено общо 1 път.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

rino712 написа:Виж тук-www.vwclub-bg.org или в mobile.bg :wink:
точно от http://www.vwclub-bg.org си копирах обявата и я паснах тук ;)
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

VW - 1.9TDI - нема конкуренция ако щеш си пиши и по 20 страници разсъждения. Аз карам AUDI така че не го казвам това мнение от привързаност, а от наблюдения и опит :idea:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ceno cenov написа:VW - 1.9TDI - нема конкуренция ако щеш си пиши и по 20 страници разсъждения. Аз карам AUDI така че не го казвам това мнение от привързаност, а от наблюдения и опит :idea:
Цено ,не си прав.Колегата толкова се е постарал да обясни за какво става въпрос.И това не са разсъждения ,а факти и обяснение.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

CERRUTI написа:ще последва въпрос каква джаджа....... :wink:
та КАКВА е джаджата :wink: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

5кила написа:
:lol: :lol: :lol: дълго е за обяснение... ;)
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Икакво стана с нафтовите печки :lol: :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

CERRUTI написа:
5кила написа:
:lol: :lol: :lol: дълго е за обяснение... ;)
ти ми я ДАЙ,па после ще обясниш , в удобен за теб и мен момент...:lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

един приятел продава неговиа 92 или 91 е 1.8 синхро със сиди ел стъкла абс лети джанти широките брони добар и си върви но е за 3 хиляди
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

barutchiata трий темата намерих кола! :)
-Голф 2/91г./1.6 мотор/газ Ловато/цвят зелен металик/2000лв.
В неделя ще и е сефтето за риболов :wink:
Етого героя:
Изображение
Последно промяна от CERRUTI на Чет Авг 16, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Marco Polo написа:Нали знаеш - трябва да я "полееш", та да не "изгори"! :D
Много да те слуша! ;)
Е как...сега остана Ivaka да си обнови автопарка и темите за коли свършиха :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”