Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Лепене на лодка (РИБ)
Модератор: emo vasilev
Лепене на лодка (РИБ)
Здравейте колеги знае ли някой човек или фирма която се занимава с лепене на надуваеми лодки
във Варна.Благодаря предварително.
във Варна.Благодаря предварително.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Лепене на лодка (РИБ)
За Варна точно незнам,може би има хора който зная,но виж тук има по въпроса доста
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=29362
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=29362
Всичко може,но не всеки го можe.

Благодаря, темата я бях разглеждал на не намерих информация за някой който се занимава с
лепене на надуваеми лодки във Варна а чесно казано не се наемам да я лепя сам.Просто не разбирам от
това а и смятам, че трябва да се направи добре защото се излиза в морето все пак.
Ако някой друг може да помогне ще съм му много благодарен.
лепене на надуваеми лодки във Варна а чесно казано не се наемам да я лепя сам.Просто не разбирам от
това а и смятам, че трябва да се направи добре защото се излиза в морето все пак.
Колега, и аз предпочитам да ползвам услуги на специалисти, но мои приятели и съседи по лодка си залепиха сами "Куиксилвър"-а това лято. Техният надуваем кил изпускаше от година. Изкараха лодката, почистиха добре мястото и след това следваха инструкциите от резервния комплект. Виж какво е писано и опитай, няма да й навредиш, но пък, ако стане, ще се кефиш, пък и някой лев ще спестиш. Успех!
Колега изключително лесно еTwin написа:Благодаря, темата я бях разглеждал на не намерих информация за някой който се занимава с

А иначе в магазина на "Хонда" - срещу Метро лепят , но само от тяхната марка

Благодаря много колеги ще видя какво мога да направя по въпроса.
Пичове във гр. Варна има вече сервиз за надуваеми лодки, ако някой го интересува ще му дам кординати на лична.
Поздрави
Поздрави
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.