Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Плувка?
Модератор: sapuna
- zapalen_92
- разбира нещата
Плувка?
Значи когато за последно ходих за риба си намерих тази плувка.От този вид сам виждал само по ТВ-то
. Незнам как се използват и искам да ми кажете как и за какъв вид риболов са.Бе изобшо всичко за този вид всичко което ше ми е полезно.Искам да добавя че на снимките я има в цял вид и на 2 части.Маха се върхът и от тялото.Незнам защо.И на нея пише- TERICO 6+(1.5-3)g. Благодаря мн. Снимките са в галерията ми.

- zapalen_92
- разбира нещата
:((((
Чесно казано не ми стана ясно.
.Ако може да ми обясните с ваши думи и на по прост език за да мога да разбера.
.И ако не ви затруднява да ми помагате и сас нагледен материал от снимки.Ако имате вазможност де. 

Приятелю,ваглера(тъй-наречената подвижна плувка) се използва за места кадето е по далбоко за да можеш да хвърлиш по-лесно.
Пр.ако трябва да хвърлиш на 5м. дълбочина,а пръчката ти е 4 метра-как ще хвърлиш на далече?Докато с тази плвка както си видял вече най-отдолу има дупчица,през която се промушва влакното.Първото което си мислиш вече е как плувката ще се исправи нали
.Тежестите ще паднат на дъното и няма да има каква тежест да исправи плувката.Но за тази цел примерно ако искаш да хвърлиш на 4 метра ти слагаш на 4 метра от куката савсем малко силикончета(ако не ловиш с пръчка с малко водачи(мач))и по този начин плувката ти се движи свободно от оловото до този силиконов стопер.При замятане плувката е се спира в оловото защото се движи свободнопо влакното и когато хвърлиш плувката седи легнала докато не потъне оловото до 4 метра защото там например си сложил стопера опира с стопера,и от тежестите които си сложил се исправя а кукичката е на 4 метра под плувката
ако има нещо неясно питай-ве пак сички сме се учили
и да знаеш 4 метра е само един пример можеш да сложиш стопера на колкото поискаш далбо4ина
малко сам се забавил с отговора
Пр.ако трябва да хвърлиш на 5м. дълбочина,а пръчката ти е 4 метра-как ще хвърлиш на далече?Докато с тази плвка както си видял вече най-отдолу има дупчица,през която се промушва влакното.Първото което си мислиш вече е как плувката ще се исправи нали

ако има нещо неясно питай-ве пак сички сме се учили

и да знаеш 4 метра е само един пример можеш да сложиш стопера на колкото поискаш далбо4ина
малко сам се забавил с отговора