Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПоРеДнИя
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Re: ПоРеДнИя
Вие тъпи ли сте ? Да удряте стар човекPKNASKO1995 написа:днес бях на водоема които ходих миналата седмица ! незнам точно за каде е тази тема но сега ще ви разкажа . ТРЪГНАХ АЗ В 6:10 СУТРИНТА ОТ КЪЩИ ......... когато престигнах 6:30 разгунах и още в пурвите 10 минути след хвурлянето ! се занимавах с другия монтаж на друг прут !по едно време почти целия прут ми влезе във водата борбата бесхе голяма докарам го до брека пак навутре и накрая се откачи и аз Д.. ТИ М.........! кам 8 ми одари друго схаранче 800 грама ! после спря и аз се очаях![]()
![]()
! кам 9:30 одари друго схаранче което бесхе около 500 след което бесхе пуснато защото нямасхе смисал да го взимам ! стана жега (непия бира) вода но и рибата неспирасхе с 2 прута и на 2-та калве немога да смогна таи ! няма снимки порати това че незнам как се качват 2-ро нямам цифрон ! резултата от рибата 2 схаранчета около 800 гр.мислех да ги пусна обаче викам аре таи и таи да не врусхтам капо ! имасхе 1 дядо с 1 офце заплете ми прата и плувката от 3 лева ия сх4упи поне 20 метра месена скуса ! братми му одари 1 имрук и ония си замина с овцете ! направо много се ядосах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

It's all about the game and how you play it !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър