Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Формула1
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Формула 1
За сетен път се убеждавам че,Еидриан Нюй е гениален,доказа го в Мерцедес,сега и в Ред Бул.streetboll написа:Като цяло от тестовете които минаха се вижда, че Редбул пак ще доминират.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Любопитен съм, само аз ли смятам, че наказанията на Алонсо и Хамилтън днес бяха крайно несправедливи, да не кажа - измислени?
Хамилтън се бил пречкал, глупости на търкалета. След като е наказан Хамилтън, защо не наказаха Фетел, след като той също се пречкаше на старта? А Маса в Австралия не изхврърли ли Бътън грубо от пистата, че и писукаше после най-нагло? Отделно, че днес имаше толкова изпреварвания, но не - само Хамилтън се пречкаше.
Нали това е целта на формулата, изпреварвания, състезание гума до гума и това е заради нас, феновете! Какви са тези глупости с наказания заради това, че пази позиция. Не, че Алонсо имаше скорост за да го изпревари на правите де.
А наказанието му(на Алонсо)? Бил се блъснал в Хамилтън. А ся де...сефте се случва контакт или т.нар. състезателен инцидент сякаш.
Много преиграха стюардите днес. Жалко, че от това страда спорта и тръпката за феновете. Утре пилотите да ги е страх да натиснат малко повече защото рискуват наказание заради това, че са именно - състезатели.
Въобще, говори се за изпреварвания, интрига и дрън-дрън, а се стимулират пилоти, които се "возят" заради новите кекави гуми и истински агресивните пилоти нямат шанс за изява. Я гумите им ще изкарат 3 обиколки, я пък стюардите ще лепят наказания за глупости. Бетер нашенски катаджии....
Вече сериозно обмислям дали си струва да следя Ф1 като спорт. Стана почти толкова зле, колкото нашенския футбол!
Хамилтън се бил пречкал, глупости на търкалета. След като е наказан Хамилтън, защо не наказаха Фетел, след като той също се пречкаше на старта? А Маса в Австралия не изхврърли ли Бътън грубо от пистата, че и писукаше после най-нагло? Отделно, че днес имаше толкова изпреварвания, но не - само Хамилтън се пречкаше.
Нали това е целта на формулата, изпреварвания, състезание гума до гума и това е заради нас, феновете! Какви са тези глупости с наказания заради това, че пази позиция. Не, че Алонсо имаше скорост за да го изпревари на правите де.
А наказанието му(на Алонсо)? Бил се блъснал в Хамилтън. А ся де...сефте се случва контакт или т.нар. състезателен инцидент сякаш.
Много преиграха стюардите днес. Жалко, че от това страда спорта и тръпката за феновете. Утре пилотите да ги е страх да натиснат малко повече защото рискуват наказание заради това, че са именно - състезатели.
Въобще, говори се за изпреварвания, интрига и дрън-дрън, а се стимулират пилоти, които се "возят" заради новите кекави гуми и истински агресивните пилоти нямат шанс за изява. Я гумите им ще изкарат 3 обиколки, я пък стюардите ще лепят наказания за глупости. Бетер нашенски катаджии....
Вече сериозно обмислям дали си струва да следя Ф1 като спорт. Стана почти толкова зле, колкото нашенския футбол!

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- сериозен играч
По този начин убиха и малкото интересни моменти които можехме да наблюдаваме!!Шморхи написа:Любопитен съм, само аз ли смятам, че наказанията на Алонсо и Хамилтън днес бяха крайно несправедливи, да не кажа - измислени?

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Формулата през 95-та - 2000
беше съвсем друга бира.
По принцип от спорта само това ми е интересно,
но на последното сътезание,го напуснах по средата.
Сефте ми е от 93-та година.
беше съвсем друга бира.
По принцип от спорта само това ми е интересно,
но на последното сътезание,го напуснах по средата.
Сефте ми е от 93-та година.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Антон Тонев
- сериозен играч
Формула1
Айде да видим, преди началото кой за кого е.
Аз съм първи
- FERRARI

Аз съм първи

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Re: Формула1
McLaren
[/quote]

+1

[/quote]Arch написа:McLaren
- Поморийския
- ще става разбирач
Шумахер напредва
+ 1 Кими
-
- разбира нещата
Жалко че Кими не е пак в макларан,но ще се радвам когато издухва „великия шумахер„dididbg написа:+ 1 Кими
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- tsvetkoff
- ще става разбирач
ФЕРАРИ

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз бях за Кими Райконен, независимо за кой отбор се състезаваше.
След като го "оттеглиха" спрях да гледам Формулата.
А бях страстен фен.
След като го "оттеглиха" спрях да гледам Формулата.
А бях страстен фен.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И аз съм си тайничко за Ферари
, а иначе тая тема я има отдавна
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=13366

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=13366