Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде няма лед?
Модератор: sapuna
Къде няма лед?
Здравейте колеги! Мисля, че е добре да се отвори тема, в която да споделяме следващата една седмица кои водоеми са размразили, най-вече около София, че по другите дестинации вече си ловкат на воля 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- новобранец
Re: Къде няма лед?
Абе и аз така мисля, но като гледам никой не пише никакво инфо! Хайде бе КОЛЕГИ дайте нещо актуално, пролет пукнаtopsoft написа:Здравейте колеги! Мисля, че е добре да се отвори тема, в която да споделяме следващата една седмица кои водоеми са размразили, най-вече около София, че по другите дестинации вече си ловкат на воля

Нека всички хващат, нека всички пускат:)

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Езерото в жк"Дружба" е размразено на половина, рибари много ... риба няма 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aaa е сега се прибирам от езерото,цял ден порках бира на брега и видях един чичак хвана една бяла риба към 1.5кг 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
колега кое езеро мерси
Днес ходих на Огняново и почти целия язовир е замръзнал. Реших да заметна в малкото вода, която имаше и .... четири слънчака 

-
- новобранец
Абе той чичката хванал, обаче дали я е пуснал че тя е забранена в момента. Сигурно става дума за Пънча, а ????TRANSKI RIBAR написа:aaa е сега се прибирам от езерото,цял ден порках бира на брега и видях един чичак хвана една бяла риба към 1.5кг
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дружба езерото,пускане НЯМА има ПЪРЖАКО 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Привет на всички колеги, относно панчарево на 17.03.2012 беше размразен наполовина.Нвото беше доста ниско реших да се пробвам но риболова беше много слаб (под лебеда до гумаджииницата). Почти цяла сутрин на никой не кълвеше нищо на обяд започна да почуква на плувка без да се закачи нищо. тогава смених с много лека линия и налових около 20 маломерни костурчета които ги пуснах обратно (бяха много малки) едни колеги до мен хванаха една червеноперка за половин ден висене. Беше много слаб риболов. На дънните нищо не удари. За съжаление имаше и такива колеги които хвърляха на тапа за щука и бяла риба на рибе и при тях нищо. Казвам за съжаление защото щуката и бялата са забранени до 30 април. Успех на всички колеги и наслука. Мисля да пробвам на на реката под яз. Искър ако някой има инфо ще съм му благодарен. има ли лед има ли риба и т.н. благодаря предварително и наслука