по марица за сом

Модератор: Кърцата

Заключено
Стоян
новобранец
новобранец

по марица за сом

Мнение от Стоян »

кооеги ако знаете каде и на какво мага да xфана сом по марица да ми саобштите :) :):):)
кълве ли
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Да ти кажа ,честно да ти " съобщат " и да не ти "съобщат",трудно ще хванеш сом.То не става така ...колега.Казват ,отиваш и хващаш,няма такова нещо.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

[ScoTT] написа:Ако си хамалин трябва....
Ама ако можиш :wink: никви влакна не ти трябват :!:
:smt017 Добре ще се съгласим с твоето мнение за влакната , ако влезнеш в СОМСКИЯ под форум и го изчетеш целия :wink: Това важи и за Стоян ......има поне десет теми в които се раздува нашироко къде се лови сом по Марица :idea: успех :wink:

И пишете от къде сте за да ви се дава актуална информация! Не е хубаво да пишем един час за Свиленград апък ти да си от Пловдив, панимаеш!!! :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Значи трябва ти влакно от 0.45 нагоре защото сома не си играе можеш да ползваш сяка струв дебел торен червеи , опурлено врабче, жабка ,рибка около 10-15см , вмирисан далак ! :D Може и на спининг да хванеш с воблер или понякога дори на блесна тъи че ти избираш дано да съм бил полезен:)
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Поизтрих някоколко мнения :!:

Стояне чети преди да питаш мисля , че има изписано доста за Марица и сомовете там :!:
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

ANGEL123 защо сте толко заядливи в тоя форум
като не ви хареса нещу и го таркате ем хубо ваша си раота
ама нали уж форума е за ограмотяване....... :roll: :?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

[ScoTT] написа:ANGEL123 защо сте толко заядливи в тоя форум
като не ви хареса нещу и го таркате ем хубо ваша си раота
ама нали уж форума е за ограмотяване....... :roll: :?
А на мен ми писна да ви чета пуберските тъпи въпросчета и геройските ви пълни с фантазии излетчета.Ебати сайта трима малоумни чикиджийчета ги оставяте да се ебават.в другия форум си режат на поразия.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

На пълно подкрепям мнението ти butnik ,и мен ми писна от тези :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: [ScoTT] пиша ти като на приятел без некакъв помисъл за заяждане или спорене :idea: Обикновенно на глупав впрос се връща глупав отговор :idea: Младите колеги сте по емоционални и винаги оставате с впечатление, че някой се заяжда :arrow: Ако модераторите не трият глупавите мниния и въпроси като пуснеш търсачката за нещо което те интересува ще изкочат хиляди теми без некъкъв смисъл и тогава ще се изнервиш повече от колкото да събереш както ти казваш информация за (ограмотяване......) :idea:

Има теми писани преди години които са доста изчерпателни и пълни с нови познания! Винаги ще има и въпроси които ще ТИ изкачат в главата и интернет е най подходящото место да решиш своята задача :idea:

Ако всеки потребител се включи правилно ....... демек да си напише от къде е, къкъв риболов харесва и какъв метод е решил да използва, полезната информация ще се върне при него доста бързо :wink: Има много опитни колиги, които показват, разказват и биха се отзовали на момента с помощ, Но както ти казвам пак на глупав въпрос е савсем нормално да се върне тъп отговор :wink:
Поздрав и не се сърдете .......:lol:
Просто има хора дето пикаят срещу вятъра и после се ядосват, че гащите им миришат :arrow:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Отивам naRiba”