Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Модератор: nkolev66
Re: ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Да уточня нещо:
Снощи се чух с Иво. Споделих идеята си с него и неговите думи буквално бяха:
-Това е твое мнение, пусни го за обсъждане във форума.
Обсъдихме и това, че трябва задължително да поискаме разрешение от близките му.
Виждам, че мнението ми се подкрепя принципно, но аз самия не мога да поема организацията (просто нямам физическото време), но ще се включа.
Нека, който мисли, че може да създаде организацията (естествено след съгласие на близките) да го стори.
Снощи се чух с Иво. Споделих идеята си с него и неговите думи буквално бяха:
-Това е твое мнение, пусни го за обсъждане във форума.
Обсъдихме и това, че трябва задължително да поискаме разрешение от близките му.
Виждам, че мнението ми се подкрепя принципно, но аз самия не мога да поема организацията (просто нямам физическото време), но ще се включа.
Нека, който мисли, че може да създаде организацията (естествено след съгласие на близките) да го стори.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
на боруна на "старият град" на царево има паметник на загиналите водолази...поклон, правил съм го и пред подводният паметник заедно с дъщеря си( ваша колежка)..защо да няма паметник на загиналите във фрийдайвинга...( и най- смотаният ни колега е фрийдайвингист, по определение???!!!)..и аз съм ЗА и ще дам "лев", ако се наложи и повече от лев...за загиналият ни колега и за тия, които ще ловуват във вечните ловни полета, за всички нас,,, всички ще отидем там...колегата който го написа е поет...........За такъв паметник не са нужни съгласия от никого..близките биха се гордяли с него и с хората, които го подкрепят...така мисля!
П.П...Пак писах без да мисля...по скоро КАКВОТО МИСЛЯ...дано пак не съм раздразнил някого...но ако малко повече пичове мислим честно и без сметкаджийство.....може би света би бил друг....уважения пред близките и нека не се правим на пикльовци, а да съберем парички и да направим нещо....не грандиозно, но като го види който трябва....да се поклони и да не разсъждава..така ми се случи с тоя малък скромен паметник край царево..беше смвешничко и мило...едни водолази( skuba)излизат и ни агитират...(ако не са ви проблем 7 метра....)

П.П...Пак писах без да мисля...по скоро КАКВОТО МИСЛЯ...дано пак не съм раздразнил някого...но ако малко повече пичове мислим честно и без сметкаджийство.....може би света би бил друг....уважения пред близките и нека не се правим на пикльовци, а да съберем парички и да направим нещо....не грандиозно, но като го види който трябва....да се поклони и да не разсъждава..така ми се случи с тоя малък скромен паметник край царево..беше смвешничко и мило...едни водолази( skuba)излизат и ни агитират...(ако не са ви проблем 7 метра....)

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пуснете сметката - ще участвам.gunman написа:Колеги, нека не отклоняваме темата към тази посока.
Аз бих искал, да помоля администрацията на сайта, да открием една дарителска сметка, по която да съберем малко парички (кой колкото има на сърце), за да направим една скромна паметна плоча на брега, която да отбелязва мястото и датата на гибелта на колегата ни.
Не знам дали е уместно предложение.То в такива моменти каквото и да кажеш все не е на място.
Просто да почетем паметта му. Нека всеки, който я види да си спомни, че пред стихиите всички сме равни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колеги, какво става, аз чакам някой да каже какво, къде и кога
-
- новобранец
Поклон пред светлата памет на колегата! Дълбок поклон на всички, които са участвали в издирването му. Надявам се, че си отишъл радостен след последния успешен изстрел.......Нека наистина да отбележим това трагично събитие с паметен знак...не знам къде точно. Аз ще участвам в инициативата!
Колеги, нека да въведем малко елементарни правила в нашия любим спорт, макар, че по същество сме индивидуалисти.........правила за оцеляване, правила за организираност на гмурканията, правила за отстрела, правила за поведение на брега и в морето и под повърхността. Много неорганизирано си практикуваме спорта и затова сме подложени на сериозен риск. Този сайт е помощ, но недостатъчна.........Мисля, че можем да го използвами твърде по-рационално.
Колеги, нека да въведем малко елементарни правила в нашия любим спорт, макар, че по същество сме индивидуалисти.........правила за оцеляване, правила за организираност на гмурканията, правила за отстрела, правила за поведение на брега и в морето и под повърхността. Много неорганизирано си практикуваме спорта и затова сме подложени на сериозен риск. Този сайт е помощ, но недостатъчна.........Мисля, че можем да го използвами твърде по-рационално.
...тва е паметната плоча на Крокодилите :

...идеята има ли развитие
...от Спиърфиш също имат подобна идея 

...идеята има ли развитие

Развива се, Булти. Засега е на ниво дайте да дадем
. Докато не получим одобрение от близките на Методи, ще остане до тук.

За съжаление,късно виждам темата.Почивай в мир приятелю,макар и да не те познавах.Но едно искам да кажа-ако и аз си отида така,бих се радвал на плоча,макар и да не познавам болшинството от вас.А близките-какво за тях,паметта за един мъж е много повече.