Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- bad_santa
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Както каза колегата bantumi, не си заслужаваbuci написа:И на мен ми е интересно ,някой да каже нещо за Доброплодно ???elmaniqk написа:колеги , някой има ли информация за доброплодно

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
За Доброплодно,15 лв на калпак и в момента дърпали бели риби,а колко и какви риби дърпат-незнам,всеки си ги съчинява.
На Есеница някой да е ходил (или чувал) нещо тази година?
-
- новобранец
мерси колега за инфото.благодарностиpasator написа:Ами незнам дали няма да те пуснат колега,но по вероятно е да няма свободен сектор.На Тръстиково неможеш да застанеш да ловиш където си искаш-има обособени сектори за тази целvaskotooo123 написа:....интересува ме друго,трябва ли предварително да си запазиш място щото съм чувал че ако отидеш без запазване може да не те пуснат даже съм чувал че трябва някой да гарантира за теб,според мен това са само слухове.Не,палатката не е задължителна колега,особенно ако не смяташ да нощуваш на водоема.А ако нямаш палатка,може да спиш под звездитеvaskotooo123 написа:.....и задалжително ли е палаткатаАко смяташ да спиш в колата-ЗАБРАВИ.Колата не е до теб по време на излета ти.Разтоварваш багажа си и дърпаш колата на обособените за паркиране места
Управителя на яз.Тръстиково - Димитър (Митко) Димов отговаря на мобилен номер 0893 636307.

Последно промяна от vaskotooo123 на Вто Мар 27, 2012 8:02 pm, променено общо 1 път.
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
-
- вече хвърля и на тежко
Към колегата Ribolubitel , не завиваш към Любен Каравелово а продължаваш на пред следващата отбивка в ляво е за Крумово и след това е Радево .Сега точно не мога да ти обясная как точно се върти пътя от там но като стигнеш там питай някои от селото ще ти каже от къде да минеш.Пътя тям наистина е асфалтов и стига почти до язовира на има няма 20м(може и да бъркам но не е много
). наслука.

От тази година на водоема колега на добра цена се предлага голям асортимент от стръв, захранки, дипове и аксесоари на SBS, Richworth, Tandem baits, 4THIRDS, Korda,а скоро се очакват и топчета и пелети на Си Си Мурvaskotooo123 написа: мерси колега за инфото.благодарностиа за захранка и стръв за сега с какво да се подготвя,чувал съм че на поне една въдица трябва да е на топче но не зная на какви аромати и за захранка само царевица съм чувал
Нищо няма бе,едни приятели ходиха онзиден,пълно капо!Нито един удар.coolpix написа:За Доброплодно,15 лв на калпак и в момента дърпали бели риби,а колко и какви риби дърпат-незнам,всеки си ги съчинява.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- svetlio86
- ще става разбирач
Добър вечер колеги! Някой да знае нещо за язовира до Войводино , но не Киселовският, имало някакъв друг там някъде?? 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Язовира на Есеница го "стопанисва" Сашо-бившия арендатор на големия на Николаевка.Смятам,че няма какво да говорим повече по въпросаvtunchev написа:На Есеница някой да е ходил (или чувал) нещо тази година?

- nazoman2000
- новобранец
Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Да,обаче като държеше Николаевка човек можеше да хване някой друг шаран там(над 500гр. за разлика от сега), та си мисля дали не е така сега и на Есеница?pasator написа:Язовира на Есеница го "стопанисва" Сашо-бившия арендатор на големия на Николаевка.Смятам,че няма какво да говорим повече по въпросаvtunchev написа:На Есеница някой да е ходил (или чувал) нещо тази година?![]()
![]()
- lishev_64
- разбира нещата
Като се спуснеш в селото /Радево/, пресичаш площадчето по диагонал в дясно и тръгваш по улицата в дясно, която е леко стръмна. След около 100-200м. ще трябва да излезеш от селото и да влезеш в гората. И само напред до разрушената хижа. Успех!Ribolubitel написа:Колега ribarshe от с.Радево не виждам асфалтов път, през гугъл картата. От къде точно минаваш? Аз винаги съм минавал през с.Водица, като преди години на пътя имаше огромна почти непреодолима кална дупка. Последния път отидох до нея и се върнах от горната страна. Никога съм нямал успешни излети на Засмяново, дори последния път с колегата който ходихме всеки от нас закачи на куките водни костенурки, но не и риби.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за инфото колеги. Ще се наканя да го пробвам пак този язовир.
- nazoman2000
- новобранец
Колеги, искам да изкажа най-сърдечна благодарност за инфото, което никой не предостави.nazoman2000 написа:Колеги, здравейте. Някой дали има информация за водоема около Аврен - такси, условия, как се стига до там..... Ще бъда благодарен за малко актуална информация, защото това, което намирам е от 2007-ма (може и да не търся на правилното място). Предварително благодаря за информацията. В неделя смятам да си направя един излет и се чудя дали да не посетя въпросното място. А ако има мераклии за съвместен излет най-добре.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
- djambaza
- научил се да хвърля
А случайно да знаете, как е пътя до яз.Круша?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.