Продавам полупрофесионален фотоапарат Canon Powershot 130 IS

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Тодор Василев
новобранец
новобранец

Re: Продавам полупрофесионален фотоапарат Canon Powershot 13

Мнение от Тодор Василев »

dobrikk написа:Винаги съм се чудил, защо в България има толкова събрана злоба и не добронамереност.
Тошко отскоро си член на този форум, а още с появяването си се изявяваш като интригант и спамаджия. Предполагам, че си недорасъл тинейджър с недооформено съзнание и простоват манталитет, но и това не те оправдава.
Моля модераторът да почисти темата от ненужните спам и безмислени коментари.
Е какво се чудиш , като деведесет процента от населението е като тебе :wink: по нагоре човека ти показа че апаратчето струва ВЪВ МАГАЗИНА по малко от твоето ма ти бил си му купил калъфече видиш ли :lol:
Предполагаш че съм недорасъл тинеиджер :lol: ти преполагаш че си некъв терикат ма най вероятно не си :lol:
Помоли модератора да изтрие темата и пробваи с нова по добра цена :idea:
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Тодор Василев написа:
dobrikk написа:Винаги съм се чудил, защо в България има толкова събрана злоба и не добронамереност.
Тошко отскоро си член на този форум, а още с появяването си се изявяваш като интригант и спамаджия. Предполагам, че си недорасъл тинейджър с недооформено съзнание и простоват манталитет, но и това не те оправдава.
Е какво се чудиш , като деведесет процента от населението е като тебе :wink: по нагоре човека ти показа че апаратчето струва ВЪВ МАГАЗИНА по малко от твоето ма ти бил си му купил калъфече видиш ли :lol:
Предполагаш че съм недорасъл тинеиджер :lol: ти преполагаш че си некъв терикат ма най вероятно не си :lol:
Да аз съм много голям тарикат, о ти съветнико на масите и закрилнико на балъците. Добре, че има такива благородни и широко скроени специалисти като теб, без да са им мазни пръстенцата, които да избавят заблудения български балък от лапите на тарикатите, като мен. Велик да е деня, в който се регистрира в този форум, за да избавиш страдащите се и да раздаваш справедливост по този начин.

Хайде сега обаче преодолей комплексарското си съзнание, отвори един сайт и прати на балъците от форума, както ги наричаш гордо, линк, където да си купят същия апарат нов. Пък мога и аз да си взема още един, щоме толкова евтин. А също така дай линк на някоя будка от Илиенци, където балъците да си купят йефтину калъфченце за йефтиния си фотоапарат. Някое от тез дето ги ползваш ти.

Благодаря ти, че вдигаш темата все пак. Явно ще си пишем с теб в тази хубава темичка. Защо да я трие модератора пък и на него не му пука. Къде другаде ще имаш такава изява.
:lol: :lol: :lol:
Тодор Василев
новобранец
новобранец

Мнение от Тодор Василев »

dobrikk написа:
Тодор Василев написа:
Да аз съм много голям тарикат, о ти съветнико на масите и закрилнико на балъците. Добре, че има такива благородни и широко скроени специалисти като теб, без да са им мазни пръстенцата, които да избавят заблудения български балък от лапите на тарикатите, като мен. Велик да е деня, в който се регистрира в този форум, за да избавиш страдащите се и да раздаваш справедливост по този начин.

Хайде сега обаче преодолей комплексарското си съзнание, отвори един сайт и прати на балъците от форума, както ги наричаш гордо, линк, където да си купят същия апарат нов. Пък мога и аз да си взема още един, щоме толкова евтин. А също така дай линк на някоя будка от Илиенци, където балъците да си купят йефтину калъфченце за йефтиния си фотоапарат. Някое от тез дето ги ползваш ти.

Благодаря ти, че вдигаш темата все пак. Явно ще си пишем с теб в тази хубава темичка. Защо да я трие модератора пък и на него не му пука. Къде другаде ще имаш такава изява.
:lol: :lol: :lol:
Дишаи дълбоко , наплискаи се със студена вода и пини един валидол .Няма друг фотоапарат като твоя и поради тая причина можеш да продаваш твоя уникат за колкото си поискаш :idea: и калъфчето направено от левия чепик на скафандеро използван от Нил Армстронг . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А това Илиенци некъв нов МОЛ ли е :shock:
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Дишаи дълбоко , наплискаи се със студена вода и пини един валидол .Няма друг фотоапарат като твоя и поради тая причина можеш да продаваш твоя уникат за колкото си поискаш :idea: и калъфчето направено от левия чепик на скафандеро използван от Нил Армстронг . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А това Илиенци некъв нов МОЛ ли е :shock:

Опа каква прекрасна сутрин. Чайче и Тодор Василефф на линия. Чвече благодаря ти, че се появи в ефира. Така не съм се забавлявал от времето на Драго Чая и Къци Вапцаров, а те са колоси, така че надявам се да оцениш твоето място сред тях. Сега личи си, че си се подготвил за днес. Скафандър и Нил Армстронг. Много добра художествеа композиция от космоса, която очарователно се вписва към фотоапарата, който не само че е уникат, но е и един от най-успешните модели за класа си. Ето и справка:

http://www.photographyblog.com/reviews/ ... _is_review

Извинявай, че те оцених толкова нависоко, като си помислих, че пазариш от китайците в Илиенци, а ти просто си бил фен на всичко по лефче. Очаквам, след като наля толкова помия, която не знам защо не пазиш за прасето на терасата (ще уморих хайванчето, ей :D ), сега да се засрамиш и да кажеш нещо хубаво, за да покажеш, че все пак и ти имаш някакъв разум. Но стига мечти.
Очаквам поредния ъп довечера. Или пък знаеш ли какво. Що не земеш да го купиш тоя апарат бе. Така и така си го харесал, ама те е яд. Ще ти измисля някаква специална оферта. Натурална размяна един вид. Мас, каче сланина и един чувал касети на српски фолк звезди. Хем да те оттърва от тях. Аз ше си ги пусна пак тука, а ти ше правиш ъпчета отново. :lol: :lol: :lol:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

dobrikk написа:
фотоапарата, който не само че е уникат, но е и един от най-успешните модели за класа си. Ето и справка:

Успешен модел е да, но наистина не струва толкова пари, колкото искаш.
Лично аз взех такъв преди около месец за 150 лв. с 4 бр. батерии и зарядно за тях, 2 ГБ карта и калъф lowerpro. В крайна сметка колегите не оспорват качествата, а че цената ти е висока. Ако искаш възприемай, ако искаш недей. Ти си решаваш. Другото, което пишеш са глупости.
Аватар
Borislav Haralampiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Borislav Haralampiev »

kolev написа:
dobrikk написа:
фотоапарата, който не само че е уникат, но е и един от най-успешните модели за класа си. Ето и справка:

Успешен модел е да, но наистина не струва толкова пари, колкото искаш.
Лично аз взех такъв преди около месец за 150 лв. с 4 бр. батерии и зарядно за тях, 2 ГБ карта и калъф lowerpro. В крайна сметка колегите не оспорват качествата, а че цената ти е висока. Ако искаш възприемай, ако искаш недей. Ти си решаваш. Другото, което пишеш са глупости.
И аз мисля ,че цената е висока.Все пак нищо не му пречи на колегата да си обявява каквато иска цена , друг е въпроса дали някой ще му ги даде. Аз в момента съм пуснал един Nikon L100 ( нов е като му избърша прахта върху него от неизползване ) Купих го 520 лв. а сега го давам за 200 лв. защото знам ,че като излезе от магазина моментално пада на половината цена.
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Вижте колеги,
никой насила не карам.

Кой каквото е взел, на каквато цена, за мен това са празни приказки.
Искам да ми покажете конкретни примери, а не да си дъднем едно и също. Всеки може да напише ами аз го взех за толкоз. Ми някой може да напише, че са му го подарили. Това означава ли, че трябва и аз да го подаря. Бъдете сериозни, моля ви.

Другото което е. От какъв зор хора, които нямат интерес пишат. Все едно, като видя някаква цена на продукт в магазин да влезна вътре и да почна да обяснявам, че им е висока цената. Ми те ще ме сметнат за луд. Не виждам нищо колегиално в това, което правят определени хора писали в темата. Има една много хубава поговорка - Каквото повикало, такова е обадило. И аз мога да спамя в на колегите темите, но не го правя. Просто не ми е работа.
Не мисля, че повечето хора писали в темата им е работа да го правят. Благодаря им все пак за ъпа.

Сециално за колегата с Nikon L100. Ами какво да ти кажа. Тва е апарат на три години, който няма половината от функциите на този, който продавам аз, по тежък е и с повече батерии. Тва че си го взел за 520 кинта, нищо не променя, но пък аз не съм седнал да ти пиша в темата, колко ти е висока цената и да наричам хората, които биха го купили балами. Не че не мога да го направя, но това ли е идеята :!: :?:

Цената ми е добра. Който разбира и иска приличен фотоапарат, това е. Не съм печалбар. Продал съм сумати неща винаги на добри цени и всички са били доволни. Просто някой в случая го е яд. Продължавайте да спамите. Човек трябва сам да достигне до някои истини.
Поздрави :D
Korohulio
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Korohulio »

Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”