Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продавам ХТЦ Дезайър в невероятно състояние!
Продавам ХТЦ Дезайър в невероятно състояние!
Апарата е на 1г,взех го от колега от друг форум и аз реално го ползвам 8 месеца,за това време не ме е подвел нито веднъж.Взех го с една забележка,която си остана и до момента единствена.Горе в десния ъгъл има леко чукнато,но няма спукано просто лека драскотина.Апарата има добра камера със светкавица,но силата му е в бързия процесор 1гигахерц.Върви доста бързо и стабилно.Качил съм му 4 навигации,от които едната е Иго и е с всички карти на европа над 2,4гб(има и интересни места за риболов,както и много водоеми),има и доста други интересни приложения,а и има още много свободни за теглене в маркета.Апарата се продава в следния комплект:
1-апарат
2-оригинална батерия(мен с умерени разговори и ви-фи около 30минути на ден ме издържа около 3 дни)
3-кутия
4-книжки
5-слушалки
6-кожен оригинален калъф(само той е 50лв)
7-8гб карта
8-поставка за кола (от н97мини е,но върши работа )
9-зарядно за кола
10-зарядно за 220в
11-дата кабел
Цената която му търся е 360лв за пълния комплект и не мисля,че има смисъл да коментираме с тази окомплектовка.Да има гии по 300лв с неясен произход и непълен набор от аксесоари.По отделно не продавам нищо искам,който го вземе да бъде както аз съм го ползвал.Работя с Еконт и опция за тест и преглед преди плащане.Транспорта е за сметка на купувача.По дисплея няма нито една драскотина.Работи безупречно.
За връзка с мен:
0877/575776 или 0886/899645 от Велико Търново съм.Бартери не ме интересуват.
Ето и малко снимки,за да допбиете представа за състоянето,който иска ще му направя още снимки.
http://ivanvt.snimka.bg/business/htc-desire.639348
1-апарат
2-оригинална батерия(мен с умерени разговори и ви-фи около 30минути на ден ме издържа около 3 дни)
3-кутия
4-книжки
5-слушалки
6-кожен оригинален калъф(само той е 50лв)
7-8гб карта
8-поставка за кола (от н97мини е,но върши работа )
9-зарядно за кола
10-зарядно за 220в
11-дата кабел
Цената която му търся е 360лв за пълния комплект и не мисля,че има смисъл да коментираме с тази окомплектовка.Да има гии по 300лв с неясен произход и непълен набор от аксесоари.По отделно не продавам нищо искам,който го вземе да бъде както аз съм го ползвал.Работя с Еконт и опция за тест и преглед преди плащане.Транспорта е за сметка на купувача.По дисплея няма нито една драскотина.Работи безупречно.
За връзка с мен:
0877/575776 или 0886/899645 от Велико Търново съм.Бартери не ме интересуват.
Ето и малко снимки,за да допбиете представа за състоянето,който иска ще му направя още снимки.
http://ivanvt.snimka.bg/business/htc-desire.639348
продаден!Ключ!
продаден