Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от Avrionov »

dido_boxera написа:Смятам другата седмица да ходя някаде (както си му е реда - с нощувка ) за хищник Моля ако някои има информация къде да отида нека сподели ( разстоянието и таксата не са от значение ) Благодаря предварително!

Той хищника е в обедна почивка е! Ти не четеш ли?
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Вчера ходих за 2-ри път на "40-те извора" и изкарах един невероятен ден! Идеята ми беше да си взема довиждане с този язовир,понеже от 1-ви април започва на него да се лови с билет от ЛРД Сокол,закупен от Асеновград,но за "съжаление" изкарах много добър от към слука ден и ми се преиска по-честичко да го посещавам!
На перо излизаха огромни чаушани,които на друг водоем не съм имал късмет да хвана,също така и дребни бабушки/голяма напаст/!На дъно излизаха епизодични каракуди до към 0,250 кг.! Много ми хареса на язовирчето!Не се набутах в трапаната на втечалото,нито пък на стената,а застанах някъде по средата!
Та така,както казах много ми се преиска по-честичко да го посещавам и за целта реших да си закупя въпросната членска карта към Сокол,за да мога да ходя там!Изпробвах всякакви телефони да се свържа и да ги попитам кога мога да отида,но никой не вдига!Та молбата ми е ако може някой да ми даде актуален телефон,за да мога да се обадя!
....
П.П.Искам да изкажа благодарности на Краси Локала и Ицо Бутников за предложеното ми боло на Мило!Невероятно е! Заслужава си всеки един лев,който дадох за него!Голям кеф! Е,не можах да схвана речния риболов,но за язовир е супер!!!
marineze
новобранец
новобранец

Мнение от marineze »

На "Богомил" преди колелото в дясно,има паркинг. В сградата на паркинга 2-3 етаж "Сокол" имат офис, и се издават билети :wink:
CARP111
новобранец
новобранец

Мнение от CARP111 »

Здравеите колеги искам да попитам за яз.Дрангово някои има ли информация какви са реглементите. Мисля на 01.04.12г да направя един излет!!!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

marineze написа:На "Богомил" преди колелото в дясно,има паркинг. В сградата на паркинга 2-3 етаж "Сокол" имат офис, и се издават билети :wink:
Другия варянт като ни идваш пак на гости :D ,отиваш във Асеновградското ловно и там на мига ти го вадят,и газ към язовира,това е по сигурния варянт за 40-то
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

marineze написа:На "Богомил" преди колелото в дясно,има паркинг. В сградата на паркинга 2-3 етаж "Сокол" имат офис, и се издават билети :wink:
За съжаление билетите от ЛРД Сокол - Пловдив не важали за 40-те! :( Поне така са ми казвали други колеги!Та за това се глася да отскоча до Асеновград!
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

Аз пък имам информация, че от цифра време ги искат соколските билети на 40-те независимо откъде е ваден. Надеждни ли са ти доносниците? Преди са пускали с такива билети, мен след това не са ми искали билета. А сега го споменават като някаква новост, все едно е от вчера.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

Shag написа:Аз пък имам информация, че от цифра време ги искат соколските билети на 40-те независимо откъде е ваден. Надеждни ли са ти доносниците? Преди са пускали с такива билети, мен след това не са ми искали билета. А сега го споменават като някаква новост, все едно е от вчера.
Това е члеснка карта ,колкото повече пари се събират от тези билети,ще зарибяват язовира с повече риба.
И по добрия вариянт е да си вадим билети да подпомагаме на дружеството а те да го зарибяват,миналото лято го зарибиха с шаранчета.И има риба и едра червеноперка,шаран ,уклей,толостолоб ,кефал...Добре е да си исикараме членски карти който има възможност,минават на проверки почти всеки ден.
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

Искаш да ми кажеш, че има разлика между билета изкаран от Пловдив и Асеновград?
Рибата е риба, когато е в тигана!
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Shag написа:Искаш да ми кажеш, че има разлика между билета изкаран от Пловдив и Асеновград?

Има, едно време нямаше ама вече има. Лапаницата е голяма и се разпърдяха двете дружества!
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

С две изречения казано:
Членските карти са еднакви :wink: НО нашата важи за цяла Б.Г.
Пък вашите не важат тук при нас :lol: ние сме като Ватикана в Италия :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
orel71
новобранец
новобранец

Мнение от orel71 »

ХАХАХАХАХАХА ОООООО ПАПА Асений Кацарскийй III :drinkers:
ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

За да нямате проблеми на 40-те,направете като мен! :D Днес си направих една разходка до Асеновград и си купих членска карта! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

dobrin_dinev написа:За да нямате проблеми на 40-те,направете като мен! :D Днес си направих една разходка до Асеновград и си купих членска карта! :D
Днеска и аз свърших тази работа :wink:
Надявам се ти обесниха за какво иде реч, :lol: че вече като имам запитване за пустите Ч.Карти :rolleyes: получавам гърчове на пръстите. :mrgreen: .

П.П.Инфото което получих направо от извора е повиче от обнадеждаващо :!: :?: :idea:
Така яз.Избегли и Козановския яз.Циганката вече са зети БЕЗВАЗМЕЗНО от ЛРД-Сокол Асеновград демек без наем и аренда, като ще се охраняват денонощно и зарибяват подобаващо в зависимост от това колко приходи ще влизат в касата на дружеството, в това число вече можи да си организараме и ние самите мероприятия по зарибяване там :wink:
проблема на яз.40 извора е че го стопанисват напоителни системи и общината и борбата за кокала е МНОГО голяма и ако имаме искарани над 3000 члеснки карти дружеството можи да играе за голямата баница инак сами разбирате няма от каде да се дададът тези пари, другата врътка е братята мургавелковци да направат декларация до кмета че другия мандат ще го види през крив макарон :butthead: и да ни го предостави за стопанисване да речем за 10 години наравно с напоителни системи за минимлна сума.
Просто дружеството няма сметка да ги зима година за година и да го зарибява за този дето духа.
С две думи идеята ни за сдружение се сбъдна по един или дру начин. :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

В Асеновград на кое място се изкарват тези членски карти колеги и колко се плаща?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”