Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
ами до мътеница ходил ли е някой? гледах една тема, ама я изгубих и ми се стори че е на мътеница ?
късмет работа . .
- genov_eng
- научил се да хвърля
И мен ме интересува инфо за Мътеница.angel81 написа:ами до мътеница ходил ли е някой? гледах една тема, ама я изгубих и ми се стори че е на мътеница ?
благодаря ви колеги ще го посетя!
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, да дам и моите пет стотинки.
На Оризаре миналия уикенд уклея си даваше рядко, но пък едри. Четирима направихме около 50-60 парчета. Едни колеги отсреща отстреляха няколко каракуди. За първи път ходих там и беше забавно.
Преди години често ходих на Кричим при Ильо. Някой ходил ли е, има ли риба, направил ли си е някой труда да му вземе телефона
На Оризаре миналия уикенд уклея си даваше рядко, но пък едри. Четирима направихме около 50-60 парчета. Едни колеги отсреща отстреляха няколко каракуди. За първи път ходих там и беше забавно.
Преди години често ходих на Кричим при Ильо. Някой ходил ли е, има ли риба, направил ли си е някой труда да му вземе телефона

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
На кое място ги дърпахте?livinginchaos написа:На Оризаре миналия уикенд уклея си даваше рядко, но пък едри. Четирима направихме около 50-60 парчета.

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Не познавам дупката много добре, но бяхме на нещо като циментов понтон. Най-активно скачаха в ляво от нас, но имаше една умряла немска овчарка, която правеше атмосферата много неприятна 

-
- разбира нещата
Колеги на google maps гледам, че след Катуница има накакъв водоем. Някой знае ли за какво става въпрос, дали е актуален и т.н..

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,актуален е ,ако те пусне местната ловна дружинка.Има доста едри риби в нея,аз съм ловил там ,но с познат от селото.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Здравейте хора.
Днес бях на оглед на язовира до село Конуш . Имаше около 15 човека и до колкото видях всеки беше хванал по нещо . На язовира излизат шаранчета , но за съжаление са дребни : 500-1000г . Условията до колкото разбрах са : 5лв такса + 5лв килограма на шарана . Ловяха се на пружина + торни червеи а също и на царевица , но за царевицата иска малко захранване .
ИСкам да попитам дали някой има актуална информация за хищник в региона (места , условия , на какво гони хищника ) . Много ще съм благодарен на всяка информация . Инфото може и на лични .
Днес бях на оглед на язовира до село Конуш . Имаше около 15 човека и до колкото видях всеки беше хванал по нещо . На язовира излизат шаранчета , но за съжаление са дребни : 500-1000г . Условията до колкото разбрах са : 5лв такса + 5лв килограма на шарана . Ловяха се на пружина + торни червеи а също и на царевица , но за царевицата иска малко захранване .
ИСкам да попитам дали някой има актуална информация за хищник в региона (места , условия , на какво гони хищника ) . Много ще съм благодарен на всяка информация . Инфото може и на лични .
Колеги я помогнете с идея, къде мога да заведа едно приятелско семейство хем като на пикник хем и да има някъв гьол за риба, че сина на моите хора е 10 годишен и от няколко седмици е лудо запален да лови риба
След като преди няколко дни баща му му подари един телемач с малко оборудване сега мерака е хептен голям и искат да отидем някъде, ние да половим а жените да покесят на некое одяло отстрани, че пък и моята щерка е малка на 2 год та да не са некви стръмни склонове на водоем а малко от малко да има така кат полянки
Не е въпроса какво ще хванем, може и на платено но да не е от тея по 10-13 кинта щото нито аз съм такъв голям рибар и така подготвен нито пък те
Аз като ми е мерак и намеря време ходя при Чичо Гошо на куртово за 2 лева си начеша крастата с 4-5 шарана и си бегам
при него не е лошо но които е ходил знае че около гьолчетата няма място да разпънеш одяло. та даите идеика за хубав излет около Пловдив. Благодарим 

Колеги,над с.Беловица/ района на яз.Пясъчник/,в лозята има един язовир.Чувал съм,че бил добър,но нямам никаква информация за него.Ако някой е ходил там нека да сподели
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Информацията е от миналата есен-има доволно риби,ние наблегнахме на костура,че беше с добри размери.Сега какво е положението нямам идея.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- tsvetkoff
- ще става разбирач
И аз дочух нещо подобно ........... за каракуди докъм кило.
........ е,платена любов е ..............
........ е,платена любов е ..............
- danev69
- сериозен играч
lolo написа:Колеги,над с.Беловица/ района на яз.Пясъчник/,в лозята има един язовир.Чувал съм,че бил добър,но нямам никаква информация за него.Ако някой е ходил там нека да сподели
Мои приятели са били там миналата неделя. изкарали са по някоя голяма каракуда на перо с много зор,заради вятъра. Други колеги на дъно са изкарали два хубави шарана около 4-5кг. и няколко каракуди около 1кг., след стабилно захранване с корабче /от тези с дистанционното/на стръв царевица+ червей. Язовира бил с много малко вода. В дясно от къщичката на пазача са ловили на дълбочина около 2м. Условията са 5лв. и рибата се плаща отделно. За хищник ,никой не е вадил все още.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му