Жребчево под аренда !? - мнения и информация

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
минди
новобранец
новобранец

Жребчево

Мнение от минди »

Момчета,дебелия гъз Хлебаров,няма толкова пари да плати аренда за Жребчево.Тоя взима само малки селски язовири ебава им майката и ги изоставя.Последно държеше един такъв :D язовир около Казанлък (Синята река),ама продаде всичко.Така,че споко,не е човека от който трябва да се страхуваме!!! :D
fipronil
новобранец
новобранец

Мнение от fipronil »

Би било наистина жалко, ако и него вземат под аренда :( , вече не останаха свестни язовири :!:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Минди синята река в Средногорово ли се намира?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

цъ,цъ,ЦЪЪЪЪЪЪ,цъ,цъ...ГОЛЕМИ ХОРА :smt023 :smt078
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

На тия хора дето взимат водоемите под аренда не им трябват много пари за тази цел!Много са малко арендаторите, които се грижат за водоемите като ги почистват и зарибяват периодично!Повечето ги съсипват и изоставят,а после години трябва да минат докато се възстанови един язовир! :evil:
Наслука! ;-) :-) ;-)
Semper Fidelis
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Яка и здрава корупция тресе страната !!!

Мнение от Semper Fidelis »

И ИНТЕРЕСНО, КАК ЧРЕЗ САЙТА ЩЕ ОПРАВИМ НЕЩАТА ?
МНЕНИЯ МНОГО, РЕЗУЛТАТИ - МАЛКО !!!

Възможно е, това да е неква тема за да не скучаем !!!
Фиксер, кога този Сайт ше стане по - пластичен , с опция
да качваме видео например
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Как така бе! Макари ,че не съм ходил как ще е***ат майката на готовото нещо с извинение , че и риба има ! То да е някое изоставено гьолче да ама не е така! :smt117
DALAVERATA
новобранец
новобранец

Re: Жребчево под аренда !? - мнения и информация

Мнение от DALAVERATA »

Според мен това което се случва у нас е много лошо повечето водоеми които има някакво количество риба се дават под аренда на някой вътрешен човек които има малко повечко парички.Но за мен това е доста одвратително защото какво ще стане в един момент всички язовири или водоеми които са държавни ще станат частни и ще трябва да плащаме за да ловим риба.Но тогава ще се обесмислят и ловно рибарските дружества и клубове.Не мислите ли така.От моя гледна точка всеки един от нас давапо много пари годишно за нови и модерни тъкъми за всеки излед купува захранки плаща за риболовен билет и в един момент когато отидеш някаде за риба се оказва че трябвада си платиш за да го практикуваш.Както е случаят които съм чувал че на тец Марица къдео се чува в момента че дава най много бял амур трябва си платиш за да ловиш та нали и там е язовир които е на държавата наричаща се БЪЛГАРИЯ.Но това се обедих че може да се случи само във нашата родна страна.Това е моето мнение по темата и мисля че трябва да се направи нещо по този случеи и да се спре тованещо.Чао от мен и успех на всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”