Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Жребчево под аренда !? - мнения и информация
Модератор: bobopeli
Жребчево
Момчета,дебелия гъз Хлебаров,няма толкова пари да плати аренда за Жребчево.Тоя взима само малки селски язовири ебава им майката и ги изоставя.Последно държеше един такъв
язовир около Казанлък (Синята река),ама продаде всичко.Така,че споко,не е човека от който трябва да се страхуваме!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Яка и здрава корупция тресе страната !!!
И ИНТЕРЕСНО, КАК ЧРЕЗ САЙТА ЩЕ ОПРАВИМ НЕЩАТА ?
МНЕНИЯ МНОГО, РЕЗУЛТАТИ - МАЛКО !!!
Възможно е, това да е неква тема за да не скучаем !!!
Фиксер, кога този Сайт ше стане по - пластичен , с опция
да качваме видео например
МНЕНИЯ МНОГО, РЕЗУЛТАТИ - МАЛКО !!!
Възможно е, това да е неква тема за да не скучаем !!!
Фиксер, кога този Сайт ше стане по - пластичен , с опция
да качваме видео например
Ако се пази тишина, рибата идва близо до брега !!!
-
- новобранец
Re: Жребчево под аренда !? - мнения и информация
Според мен това което се случва у нас е много лошо повечето водоеми които има някакво количество риба се дават под аренда на някой вътрешен човек които има малко повечко парички.Но за мен това е доста одвратително защото какво ще стане в един момент всички язовири или водоеми които са държавни ще станат частни и ще трябва да плащаме за да ловим риба.Но тогава ще се обесмислят и ловно рибарските дружества и клубове.Не мислите ли така.От моя гледна точка всеки един от нас давапо много пари годишно за нови и модерни тъкъми за всеки излед купува захранки плаща за риболовен билет и в един момент когато отидеш някаде за риба се оказва че трябвада си платиш за да го практикуваш.Както е случаят които съм чувал че на тец Марица къдео се чува в момента че дава най много бял амур трябва си платиш за да ловиш та нали и там е язовир които е на държавата наричаща се БЪЛГАРИЯ.Но това се обедих че може да се случи само във нашата родна страна.Това е моето мнение по темата и мисля че трябва да се направи нещо по този случеи и да се спре тованещо.Чао от мен и успех на всички.