Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Билет- Варна
Модератор: sapuna
Билет- Варна
колеги здравейте. Нов съм и не знам от къде да ми издадат риболовен билет във Варна. Искам да питам дали ти трябва зада посети6 платен водоем. Ще ходя на Нколаевка през почивните дни и искам да знам какво да правя.
- barutchiata ©
- Администратор
- dimitar_
- сериозен играч
Колега , извади си билет задължително , защото ИАРА-та пишат актове независимо на какъв водоем ходиш , арендован или разрешен за риболов през забраната .
Никой арендатор няма да те върне от рибарник поради една проста причина - парите , но бъди сигурен , че и ИАРА-та те чакат с "отворени обятия"!
Като пример ще ти кажа , че арендатори от Цар Калоян тази неделя "ревяха" как ИАРА - та им гонела клиентите с актове ( макар че за мрежарите хич ги няма ).
Така че , по - добре с билет ... и наслука !
Никой арендатор няма да те върне от рибарник поради една проста причина - парите , но бъди сигурен , че и ИАРА-та те чакат с "отворени обятия"!
Като пример ще ти кажа , че арендатори от Цар Калоян тази неделя "ревяха" как ИАРА - та им гонела клиентите с актове ( макар че за мрежарите хич ги няма ).
Така че , по - добре с билет ... и наслука !
Четох четох четох колеги , обаче не можах да стигна до извода дали ми трябва билет за да ходя за попчета в събота около Варна или не ми трябва?Някои можели да ме "светне" каква е ситуацията?
P.S:изобщо някой от вас проверявали ли са го някога при риболов от вълноломите или нa пристанището или нa морска гара?
P.S:изобщо някой от вас проверявали ли са го някога при риболов от вълноломите или нa пристанището или нa морска гара?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
От 1980 съм по буни и плажове за риба,но никога не съм виждал такива проверяващи,и в морето не са ме проверявали.До колкото знам,едно чепаре и един такъм за кая са без билети,както и лодки до 4м дължина не им се иска разрешително и капитанско.Но ако някой знае нещо по-точно да пише.
МНОГО РИБА В МОРЕТО И ЗАТОВА МОЙТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ.
МНОГО РИБА В МОРЕТО И ЗАТОВА МОЙТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ.