На Слаковци

Модератор: Кърцата

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

На Слаковци

Мнение от MiTaKa™ »

Днес към 17 18 ще изцепваме с двама трима приятели ако някои ще ходи на там да свирка да се видим :wink:
Изображение
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

успех МИТАК на излета като се върнеш пиши :wink:
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Наслука.Един колега се прибра днес пообяд оттам.За 2 дни към 10 шарана 1.5-2 кг и 3-5 сомчета под кило.Кълвяло му е на торен и бял червей, а на царевица не е пипнало.Малко късно май ти давам инфото ,но все пак наслука.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

мерси се пак един друг колега ми го предаде и ми званнаха от там да земем бяли червеи че на друго мн не пипало . Таа отиваме снощи на язовира и едни приятели беха преди нас отишли и ни искаха червеи че на царевица и пуканка непипало ,а преди само на тях се ловеше даже и сом.Като се настанихме започнахме да захранваме и да си оправяме сергиите . Аз си предпочетох ловенето на шаран и си метнах на косъм на плочка кюспе и на чепаре със стириопор и царевица ноо нема никоиии :o :cry: и една метнах на прожина с капани 2 куки над нея на земен а на капана бяли и след около 30 мин удари първия сом :roll: бялорозов мн грозен :lol: и след около 10 мин пак на същата въдица сом кам кило и 200 -300 а на другите неще да пипне.Цяла нощ не пипна повече на нито една от пръчките и тези на колегите с мен и до мен пълна къращина единичя колега ми се похвали че предишния ден бил с още едно семеиство и са хванали около 30 шарана и 6 сомчета а вчера и днес нито един.Мислихме да останем за повече време но излезе работа и трябваше да згъваме и да си ходим към София с общо 4 сома от 3-ма човека.Това беше най-слабия ми излет на Слаковци.Явно в понеделник са били зарибилии вторник се е бил ръзкалвал шарко нооо сичко си е ден за ден . ААаа и забравих да спонена най-важното на връщане от рибарника забелязохме че шефчето е напраил мизерийката водата беше спаднала с около 15 -20 см , а ние се чудим що непипа :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Между другото несе отказвам от риболова за днес хах към 5 6 ще пътувам към селото малко на събор а и да половя някоя и друга щука на река Огоста
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”