Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На Слаковци
Модератор: Кърцата
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Слаковци
Днес към 17 18 ще изцепваме с двама трима приятели ако някои ще ходи на там да свирка да се видим 

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мерси се пак един друг колега ми го предаде и ми званнаха от там да земем бяли червеи че на друго мн не пипало . Таа отиваме снощи на язовира и едни приятели беха преди нас отишли и ни искаха червеи че на царевица и пуканка непипало ,а преди само на тях се ловеше даже и сом.Като се настанихме започнахме да захранваме и да си оправяме сергиите . Аз си предпочетох ловенето на шаран и си метнах на косъм на плочка кюспе и на чепаре със стириопор и царевица ноо нема никоиии
и една метнах на прожина с капани 2 куки над нея на земен а на капана бяли и след около 30 мин удари първия сом
бялорозов мн грозен
и след около 10 мин пак на същата въдица сом кам кило и 200 -300 а на другите неще да пипне.Цяла нощ не пипна повече на нито една от пръчките и тези на колегите с мен и до мен пълна къращина единичя колега ми се похвали че предишния ден бил с още едно семеиство и са хванали около 30 шарана и 6 сомчета а вчера и днес нито един.Мислихме да останем за повече време но излезе работа и трябваше да згъваме и да си ходим към София с общо 4 сома от 3-ма човека.Това беше най-слабия ми излет на Слаковци.Явно в понеделник са били зарибилии вторник се е бил ръзкалвал шарко нооо сичко си е ден за ден . ААаа и забравих да спонена най-важното на връщане от рибарника забелязохме че шефчето е напраил мизерийката водата беше спаднала с около 15 -20 см , а ние се чудим що непипа