Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Относно видео карта ?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Относно видео карта ?
Колеги
Има ли 3D видео карти (бюджетни),които да са без вентилатор?
Проблема е,че сегашната (която взех та малкия да разцъква игрички) или по-точно вентилатора и ми закрива един от слотовете,който ми е нужен.
Помогнете със съвет!
Благодаря предварително!
Има ли 3D видео карти (бюджетни),които да са без вентилатор?
Проблема е,че сегашната (която взех та малкия да разцъква игрички) или по-точно вентилатора и ми закрива един от слотовете,който ми е нужен.
Помогнете със съвет!
Благодаря предварително!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Относно видео карта ?
По-лесният вариант е да преместиш слота щото с карта без вентилатор ще береш доста ядове освен ако не махнеш капака на кутията и странично не пущиш един друг вентилатор да я охлажда
Ако я ползваш картата сал за нет как да е ама за 3D игри.... не са много тия де ще захапат па и да държат при карта без вентилатор .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Или в краен случай да ми препоръчате дъно на което да мога да си монтирам процесора и паметта!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не случайно се казва дъно!Изграждането на конфигурация започва и е съобразена с него!Всяка една интервенция,насочена спрямо дъното води до подмяна на много компоненти!Мисля си,че този вариант няма да ти е изгоден!
В понеделник ще се консултирам за карта в един много уважаван от мен сервиз!Не мога по рано,просто защото нямам координати за връзка!
В понеделник ще се консултирам за карта в един много уважаван от мен сервиз!Не мога по рано,просто защото нямам координати за връзка!
Смяната на видеокартата не е решение. Според мен, не давай пари за ъпгрейд, а по-скоро замени някое от PCI картите които искаш да ползваш с такава на USB.
Дъното ти е микро ATX на LGA 775 с DDR2. Ако все пак искаш повече PCI слотове и ти се дават пари си вземи АТХ na LGA 775.

Горното ASROCK P5B-DE струва 86.-лв
Дъното ти е микро ATX на LGA 775 с DDR2. Ако все пак искаш повече PCI слотове и ти се дават пари си вземи АТХ na LGA 775.
Горното ASROCK P5B-DE струва 86.-лв
-
- новобранец
- Обратна връзка:
А варянт с PCI-E-express-riser-card-extender? Чукни в Google на изображения '' PCI-E-express-riser-card-extender '' и разгледай .
С екстендър става, ако намери такъв с 30 см интерфейсен кабел, защото трябва да мине над двете писиайки за да се закрепи картата под дъното /отгоре няма отвор на кутията/. Или да се внадят 2 бр стандартни по 15 см. Възможно е обаче при такъв дълъг преход да се появи нестабилност в работата на видеоконтролера. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ЕеееГаТи кефа
Ами точно за такъв вариант неотдавна попитах един от най-хвалените компютърджии в града,който каза че не знаел за съществуването на такава връзка.Ха!
Това ще е първият вариант,който ще опитам.
Много ви благодаря!

Ами точно за такъв вариант неотдавна попитах един от най-хвалените компютърджии в града,който каза че не знаел за съществуването на такава връзка.Ха!

Това ще е първият вариант,който ще опитам.
Много ви благодаря!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
stich написа:В крайна сметка видео картата изгоря и така ми освободи слота.![]()
Мдааа....няма карта - няма проблем!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...