Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Да си го върна на нямането
- antivik
- кандидат преподавател
Да си го върна на нямането
Бая се борих с мързела, па накрая се наканих и те ме да се отбележа отново тук. След пълния вакум от миналата седмица, справка ето тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 2&start=45 днеска се наканих и ходом-марш към най-близкото място "Каваците" след Веселчанския мост. Изобщо цялото ходене си стана една голяма импровизация, в малкото кофе захранка каквато се нашвъркала, че даже реших да я овлажня предварително и когато добавих към уж дръпналата захранка още вода, тя се превърна в много ама много гъста каша. Бял и шарен чръв естествено не беше купен предварително/нали се стегнах в последния момент/, бърка се във фризера и се вади изпънатия приготвен за захранка, от съдината се вади част от торния. Всичко в торбата и към 8,30-9 бях на брега. Първа работа - да се разхвърля катуна, речено - сторено

Разпъване на сопите, натаманяване на столче, стръв и кофе

И риболова започна, дънарката се отчете с една хубава дебела бабушера и след това като се започна едно редовно клъвтане на тази хубава 6-тица за дънарката не остана кога да се грижи човек. По някое време резултата вече беше ето такъв

На предишното нямане този път рибока се отчете прекалено добре, даже прекрасно щом по някое време ваше го брата започна да се мръщи на уклея де си беше със сносен размер и все напираше за по-тлъстички бабушаци. Що много приятно огъваха върхът на 6-тичката. На края резултата беше ето това
,
а това е съдбата на рибата. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ клипа се състои от две части, като втората демонстрира отношението на болшинството от по-дъртите не бих ги нарекъл рибари. Кадрите са неприятни за което се извинявам, макар да нямам вина.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mK46ZopD5fQ?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mK46ZopD5fQ?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1].
А с последното клипче ви демонстрирам грижата на държавните органи за нашите водоеми, па и акъла на някои от въдичарите
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Lhj2JMAfXBo?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Lhj2JMAfXBo?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1].
От мене толкова, предполагма че това ще ми е и последното до забраната, а после да сме живи и здрави и на всички ви НА СЛУКА И НА ЗДРАВЕ
.

Разпъване на сопите, натаманяване на столче, стръв и кофе

И риболова започна, дънарката се отчете с една хубава дебела бабушера и след това като се започна едно редовно клъвтане на тази хубава 6-тица за дънарката не остана кога да се грижи човек. По някое време резултата вече беше ето такъв

На предишното нямане този път рибока се отчете прекалено добре, даже прекрасно щом по някое време ваше го брата започна да се мръщи на уклея де си беше със сносен размер и все напираше за по-тлъстички бабушаци. Що много приятно огъваха върхът на 6-тичката. На края резултата беше ето това

а това е съдбата на рибата. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ клипа се състои от две части, като втората демонстрира отношението на болшинството от по-дъртите не бих ги нарекъл рибари. Кадрите са неприятни за което се извинявам, макар да нямам вина.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mK46ZopD5fQ?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mK46ZopD5fQ?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1].
А с последното клипче ви демонстрирам грижата на държавните органи за нашите водоеми, па и акъла на някои от въдичарите
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Lhj2JMAfXBo?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Lhj2JMAfXBo?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1].
От мене толкова, предполагма че това ще ми е и последното до забраната, а после да сме живи и здрави и на всички ви НА СЛУКА И НА ЗДРАВЕ

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Да си го върна на нямането
Еваларка баце.Ама това с клипа е класика.От водата направо на тигана.Ебати гладния тип.Там излизат говната на част от града тоя риба чисти .

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Важното е,че ти самостоятелно си си направил кефа-всеки излет се брои от оня часовник отгоре и ти се добавят дни живот.Давай все така и 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как се облизва като котарак стария хъш,докато ги корми
)) браво Вик

Освен едно браво и благодаря,какво друго може да се напише!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- ще става разбирач
Показал си му на дядката
- lif3house
- разбира нещата
Винаги по това време на годината пълнят чувалите с каракуда и червеноперка макар и да е лошо очаквам по време на забраната още повече гладни да се появят. Преди години по време на забраната сам виждал около 50-100 човека под въжения мост дърпат здраво и пълнят, но явно от както го има водното огледало са се преместили по надоло под свинарниците. Имало дори и такива с тройки, които дърпали и по някой друг шаран. После що нямало риба, хвани си колкото да хапнеш другото върни а те пълнят фризерите до дупка. А за мрежарите да не говорим!
- lif3house
- разбира нещата
А иначе си си направил кефа браво
, сигурно тоя до теб те е гледал на кръв като си пуснал обратно рибата

- mitko ribara
- ще става разбирач
Идеално!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
абе малко преиграваш с този погребален марш ми се струва!твоето отношение не е по-хуманно,като хващаш риба която няма да консумираш,не я слагай в живарничето си.пусни я веднага а не я мачкай цял ден,не ми се струва че оцелява много от нея,особено уклея!какво като дядото си чисти 2 килца рибка да облажи гладната си душица!май много от нас не са наясно с риболова!всичко стана поза и мерене на....!
-
- кандидат преподавател
venito 80,ако тва ти е набора,разбирам що пишеш ужасаяща глупост-не познаваш лично колегата-автор,както аз,а и не си запознат с консумативните качества на рибата от онова място на онзи водоем.Няма никаква поза,има споделен излет,недей спа накриво и ако нямаш вътрешната сила да кажеш на човека "Браво,че си направил още един излет!",поне недей се подава с критика.
прав си,не познавам автора,нито теб,но това не ми пречи да имам мнение.с кое не съм прав според теб.че повечето риба няма да я бива след престоя в живарника ли?че погребалния марш не беше в повече ли,или че стареца няма право да си вземе риба ли?адмирирам колегата за излета и за това че го е споделил,похвално е и му пожелавам много успехи занапред!не разбрах само какво общо има набора ми с цялата история,айде малко да приемаме и критика.
-
- новобранец
Евала за споделения излет и хубав улов, но наистина живарниците са проява на садизъм. Ако ще се консумира рибата, в което няма нищо лошо, стига да е рамките на позволеното, редно е да се умъртви веднага след ваденето и от водата, а ако ще се пуска, да се пуска също веднага след хващането.
- antivik
- кандидат преподавател
Че де да го знам, бях се гъзнисъл съм него, па и по ми беше зор да не изтърва апарата.lif3house написа:А иначе си си направил кефа браво, сигурно тоя до теб те е гледал на кръв като си пуснал обратно рибата
![]()
![]()
- antivik
- кандидат преподавател
Те тука се появиха някои постове де демонстрират твърдението, че тука да угодиш на навалицата е бая трудно
. От начало пусках теми с излети където нямаше хваната риба и беше по скоро риборовен туризъм/то за мен и до сега си е така/, намериха се индивиди де ми вързаха кусур за това. Сега пускам темичка с хваната риба, че и с мрежетс живарник, що в друга тема ме награчиха, че съм защитавал телените. И па някой има де не е съгласен/ако знаете къв зор е да държиш риба де рипа в едната ръка, апарат в другата да снимате, че и да внимавате рибата ада остане читава/, който иска да гледа тема без живарник те му тук
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=61200.
Маи заради това интересните писания във форума намаляват. Относно музикалното оформление - това си е най-трудната част/поне за мен/ при монтирането на един клип-подбора на музика от тубето постоянно ми мрънкотят за авторски права, а и за тази сцена сигурно трябваше да подбера нещо от рода на "На хубавия син Дунав" на Щраус или нещо още по-жизнерадостно и весело.
И като съм се разписал да добавя някои пропуски/липсва опция за поправка на темите/. Много от рибите излизаха силно нахапани

види се хищника се е активизирал, на една и липсваше целия хрилен капак, но не успях да я фотна като харата/много шаваше/.
За сега толкоз, за в бъдеще - ми човеко каза "Ша видим"
.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=61200.
Маи заради това интересните писания във форума намаляват. Относно музикалното оформление - това си е най-трудната част/поне за мен/ при монтирането на един клип-подбора на музика от тубето постоянно ми мрънкотят за авторски права, а и за тази сцена сигурно трябваше да подбера нещо от рода на "На хубавия син Дунав" на Щраус или нещо още по-жизнерадостно и весело.
И като съм се разписал да добавя някои пропуски/липсва опция за поправка на темите/. Много от рибите излизаха силно нахапани

види се хищника се е активизирал, на една и липсваше целия хрилен капак, но не успях да я фотна като харата/много шаваше/.
За сега толкоз, за в бъдеще - ми човеко каза "Ша видим"