Чудене за директен ...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Чудене за директен ...
Защото според мене въдицата е иструмент за риболов а не са перчене.[/quote]
Нали за да стигнеш от точка А до точка Б и с трабанче става,ама как стигаш е върпоса

Нали за да стигнеш от точка А до точка Б и с трабанче става,ама как стигаш е върпоса

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- кандидат преподавател
Директните не могат да служат за перчене -те са работен инструмент,който обаче е предназначен да достави максимален директен кеф от риболова.Най-грубо казано,за да е много голям този кеф и да има супер тръпка при клъвване на по-едри риби,е препоръчително директният телескоп да е лек и от качествен карбон.За да се купи такъв,не е задължително колегата риболовец да е богат-парите могат да се избият от други нужди.Аз, например, трета година не съм си купувал нови дрехи и обувки-карам,с каквото имам,ама държа да имам винаги под ръка пари за такива неща като директните телескопи например 

Такаа след няколко излета със Сенсаса , адски много съм доволен от него . За тия пари си е уникат направо , за колегите който искат бюджетно решение та това е сопата888 написа:Покупката е вече факт ( sensas classic tele 500 ) евтин е около 20 кинта , но за сметка на това е доста лек , а бе просто ми лепна за ръкатаПотчертавам написаното от мене по - горе , ако ми хареса този вид риболов , тогава ще мисля за нещо по качественно
може някаква щека да е

Дай малко ТТ данни-тр. и реална дължина,диаметър в основата,реално тегло,че засега само 5-ца нямам- за 20лв ми се струва малко несериозно предложението ти888 написа: Такаа след няколко излета със Сенсаса , адски много съм доволен от него . За тия пари си е уникат направо , за колегите който искат бюджетно решение та това е сопата

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ