Избор на шаранджийска макара

Модератор: sapuna

Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Избор на шаранджийска макара

Мнение от Bai Dobri »

Колега Soul-а дето си го харесал е макара съпоставима с Tica Sportera /даже са на почти еднаква цена/, но не и с Tica Skepter. Ако ти трябва точно такъв байтрънър /без лонг каст шпула/, от собствен опит ти препоръчвам именно Тика Спортера. Имам такава размер 2007 на фидера и лятото по долното течение на р.Искър си дърпаше всичко, което се закачи на куката без да се замисли. Ако ти трябва определено силов байтрънър си приготви още парички и си вземи Tica Abus и няма да съжаляваш.
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mr.washinkton »

колега всички ми препоръчват Тика Скиптър, но не знам защо като я пипна и не ми вдъхва доверие, докато Soul ми се струва, че е изработена от по висококачествени материали .... не знам дали съм прав и затова искам изпитано мнение от някои които я е ползвал... туй като цената е една и съща и в момента съм в дилема коя от двете да избера това е целия проблем ;]]

Аз имам също проблем в избора, всички ми препоръчват тика, на колко пари я намери.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribo_men »

Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”