Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

На бомбарда!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На бомбарда!
Колеги, дайте инфо и снимки ако може ... къде върви най-много в момента на бомбарда ??
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- stoned
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=8060&start=0andonis написа:извиняваи за тъпия въпрос но можеш ли да ми обясниш какво предстсвлява бомбардата?
ЗАРИБЕН
-
- новобранец
Тръгваш от Балчик по долния път към къмпинга на СБА на разклона завиваш на дясно /за къмпинга е наляво/, - има и табели минаваш новия хотел на Милен Велчев още го строят,след него завиваш наляво и се спускаш по баира до паркинга. Ако идваш от Албена минаваш по горния път за Каварна и след табелата с.Топола караш бавно и ще видиш табела Бялата Лагуна, спускаш се по баира и караш по табелите. И ще ти кажа един секрет - такъма трябва да ти позволява замятане на минимум 60-70 м иначе обираш дребосъците и то с много редки удари.Днес бях там направих 34 добри парчета 5-6 се откачиха, колегите дето хвърляха наблизо ме наобиколиха питаха на какво ловя цопаха наляво - надясно на разтояние 30-40 м и ...... по 4-5 парчета основно дребосъци. Толкоз!-=КаРаГьоЗ=- написа:Дека е туй нещо Лагуната де ???BERG написа:Пробвай на Бялата лагуна - излиза основно платерина и тук там заргана.Наслука!СЛЕД ОБЯД !!
Наслука!

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Приятелю Краси бъркаш нещо- на Лагуната ходя семейно с жената и децата / обикновенно в левия край на буната два зелено-жълти-сини чадъри/Краси 7650 написа:BERG
миналата седмица те видах - бяхте хвърлили на дъно с твой приятел
и май нищо не хванахте а , си и тръгнахте рано - бях до вас с камуфлажа - кадето половин час разплитах макарата

Миналата седмица /по точно тая / бях в отпуска и през ден бях там. Що не се обади -да се запознаем.Краси 7650 написа:BERG
миналата седмица те видах - бяхте хвърлили на дъно с твой приятел
и май нищо не хванахте а , си и тръгнахте рано - бях до вас с камуфлажа - кадето половин час разплитах макарата