Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Платено, платено, ама къде
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Платено, платено, ама къде
Колеги имам питане с повишена трудност. Къде имате информация че може да си начешаш крастата естествено срещу заплащане, но при условие че се плаща само за въдиците, без да те мерят? Също по възможност да е на не-повече от 50, 60 км. от София.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Интересно ми е, защото няколко пъти попадам на екземпляри силно мутирали.Изкривени джуки, белези по главата, а веднъж на един шаран му липсваше половината от долната устна и бая се чудих как се храни. Но както и да е.Молбата ми остава, ако се сещате за гьол, платен без мерене на улова и действително има, моля обадете.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Вирбел знам едно язовирче ОПИЦВЕТ на 45 км е и много красиво и приятно има много каракуда точно да начешаш крастата но даваш 2 лева на пръчка иначе каракудата е 1 лев ама оня не взима направо ставаш и си трагваш .Аз лично съм ходил 6 пъти и 6 пъти не съм плащал ,като се има в предвид че съм взимал по големите екземпляри и съм ги давал на приятели пред входа/тая риба изобщо не ми харесва/
Иначе аз ще хода на яз.Върба към понеделник преди 2,3 седмици бях там и беше много сполучлив излет 7 шарана и 1 каракуда до към 2 на обед, като се има на предвид че 6 шарана бяха над кило и половина
Иначе аз ще хода на яз.Върба към понеделник преди 2,3 седмици бях там и беше много сполучлив излет 7 шарана и 1 каракуда до към 2 на обед, като се има на предвид че 6 шарана бяха над кило и половина
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
- pet55
- научил се да хвърля
Вирбел на Кривина се лови предимно на спирала на дъно / the method / като едно от местата които са добри е след бараките на пазача с/у островчето ще го видиш и хвърляш към острова
на плувка точно в обратната посока на 20-30 метра след ъгъла който е близо до понтончето на пазачите
но пак ти казвам на тези двете места извадиха много риба в събота след обяд миналата пролет когато бях отишъл просто да видя водоема на другия ден в неделя май бях аз каръка и почти никой не хвана нищо
общо взето като дава дава яко ,но по често за съжаление си капо
на плувка точно в обратната посока на 20-30 метра след ъгъла който е близо до понтончето на пазачите
но пак ти казвам на тези двете места извадиха много риба в събота след обяд миналата пролет когато бях отишъл просто да видя водоема на другия ден в неделя май бях аз каръка и почти никой не хвана нищо
общо взето като дава дава яко ,но по често за съжаление си капо