Платено, платено, ама къде

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Платено, платено, ама къде

Мнение от virbela »

Колеги имам питане с повишена трудност. Къде имате информация че може да си начешаш крастата естествено срещу заплащане, но при условие че се плаща само за въдиците, без да те мерят? Също по възможност да е на не-повече от 50, 60 км. от София.
Благодаря предварително.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Благодаря на Алеко,
а ти как мислиш братле, като я уловиш и после я върнеш дали оживява тази пущина? То ясно, че ходим главно за риба не да си храним къщите ама все сам се питал, кво става с тази вече хваната и пусната риба.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Ако рибата се е закачила дълбоко,шанса да оцелее е почти нулев.Наранят ли се хрилете - край с рибата.Ако е някой дребосък - както и да е,но големите риби не ги пускайте,да не стават зян.Все пак собственика е разрешил пускането на рибата,но нека не злоупотребяваме.
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Интересно ми е, защото няколко пъти попадам на екземпляри силно мутирали.Изкривени джуки, белези по главата, а веднъж на един шаран му липсваше половината от долната устна и бая се чудих как се храни. Но както и да е.Молбата ми остава, ако се сещате за гьол, платен без мерене на улова и действително има, моля обадете.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Кривина е такъв гьол колега там рибата не се плаща но гьола е много странен има дни когато хората си тръгват с по 10 - 15 шарана /бил съм свидетел една събота / а на другия ден - неделя когато бях с въдиците там на целия гьол да имаше извадени 2-3 риби най много
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Благодарско на петиците,
имаш ли наблюдения от какво зависи /време, много хора, или нещо по-специфично/. Ако имаш време и желание опиши на какво и как се лови и къде се замята, щото без тази инфо сме за мустака.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: Здрасти Вирбел, щях да те питам дапи имаш инфо за Лесковец - преди Ярджиловци, нали шеташ из тоя регион ! Така и не можах да стигна до Стефаново от пуста работа а пък ти ми разби желанието, ама хептен !
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Лисо, да си жив и здрав
на Лесковец не съм ходил, обаче се глася пак да скокна до Бегуновци и ша пиша, а колкото до Стефаново, просто съм възмутен.
В понеделник бях на Върба - доволно.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

Вирбел знам едно язовирче ОПИЦВЕТ на 45 км е и много красиво и приятно има много каракуда точно да начешаш крастата но даваш 2 лева на пръчка иначе каракудата е 1 лев ама оня не взима направо ставаш и си трагваш .Аз лично съм ходил 6 пъти и 6 пъти не съм плащал ,като се има в предвид че съм взимал по големите екземпляри и съм ги давал на приятели пред входа/тая риба изобщо не ми харесва/
Иначе аз ще хода на яз.Върба към понеделник преди 2,3 седмици бях там и беше много сполучлив излет 7 шарана и 1 каракуда до към 2 на обед, като се има на предвид че 6 шарана бяха над кило и половина
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Вирбел на Кривина се лови предимно на спирала на дъно / the method / като едно от местата които са добри е след бараките на пазача с/у островчето ще го видиш и хвърляш към острова
на плувка точно в обратната посока на 20-30 метра след ъгъла който е близо до понтончето на пазачите
но пак ти казвам на тези двете места извадиха много риба в събота след обяд миналата пролет когато бях отишъл просто да видя водоема на другия ден в неделя май бях аз каръка и почти никой не хвана нищо
общо взето като дава дава яко ,но по често за съжаление си капо
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”