Продавам Фолксваген Пасат Б3 1,8 АБС комби

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
ivanvt
новобранец
новобранец

Продавам Фолксваген Пасат Б3 1,8 АБС комби

Мнение от ivanvt »

Здравейте на всички колеги,
дойде време и аз да си сменя верния другар,но поради увеличаване на семейството ми се налага да сменя верния "Санчо Панса" с по-нов паж :),та по същество.Колата я карам от 2 години и до сега не ме е изоставяла.Като забележки(няма да я хваля само)за мен е олющен лак на предния капак,амортесьорите на задния капак не държат вече така добре,скърцане на кората на багажника,и понякога изръмжава стартера.Това са и кусурите,за належащо намирам само смяната на маслото,след 2000-3000км.Колата е 1,8 АБС възможно най-коравия и ефтин откъм обсужване двигател.Годината на производство е 31.03.1991г,към момента е на 222000км,предполагам реални.Таблото явно е напъвано от предния собственик и по краищата е със силикон,няма проблем в жегите.Вижда се на снимките.
Като екстри разполага с:
1-АБС
2-Климатик
3-Халогени-
4-Отопление на седалките
5-Ел стъкла предни
6-Теглич
7-Борд компютър
8-Серво
9-Хидравлика
10-Централно заключване
11-оригинални фабрични лети джанти
Допълнително има газова уредба с чисто нов изпарител "Ланди Ренцо" на 2 месеца с 2г гаранция бутилката е на мястото на резервната гума т.е може да се ползва изцяло и пълноценно багажното отделение,сменени преди 7000км масло,ремъци,свещи,ролки,филтри.Работи чудесно на бензин и газ.Климатика е зареждан миналата година,в момента е със зимни гуми.Има доста добро стерео със мп3 сони с усб,усилвател магнат,туба херц,3 лентови пайнер.Тапицерията няма скъсано,протрито или изгорено,не се пуши в колата.За тази година е платено всичко,а именно:
1-Винетка
2-Гражданска за цялата година
3-Технически преглед
4-Преглед на газовото
Възможен е бартер за нещо дизелово,задължително комби с климатик,може и бензин,но дизела е с предимство,поради факта че има от къде да си набавям ефтино гориво.
Ето тук няколко снимки набързо и в работно състояние:
http://ivanvt.snimka.bg/automobiles/passat.664492
Ако някой има други изисквания за снимки нека ми пише ще го снимам който както иска,просто сега не беше каран извесно време и е целия прашасал.зимата палеше и в най големите студове без проблем.
Цената е 2200лв
От Велико Търново съм:
за връзка с мен:
0878408032
0886899645
Иван
ivanvt
новобранец
новобранец

Re: Продавам Фолксваген Пасат Б3 1,8 АБС комби

Мнение от ivanvt »

всичко по предницата е сменено,няма никакви шумове или тропане
доплащам за по-нов автомобил,както казах може и бензин/газ или дизел,но с климатик и комби задължително или ван
ivanvt
новобранец
новобранец

Мнение от ivanvt »

:arrow:
Аватар
janhonda
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от janhonda »