Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
shtilio написа: Условията бяха 3,50 лв на пръчка ...
Как се стига до язовира(гледам, че има 2 май)
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Излизаш от селото по главния път, съвсем наблизо има табела "спортен риболов", минава се по един тесен разбит асфалтов път и това е язовира който е по близо (пада се отляво) , той самия път те води първо там. Но все пак ако питаш мен изчакай да се включат и други колеги с прясно инфо, че да не биеш път от Варна напразно.jibira написа:shtilio написа: Условията бяха 3,50 лв на пръчка ...
Как се стига до язовира(гледам, че има 2 май)
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм на гости в Ямбол, но племенника ми мрънка само, риболов та риболов. Ще го измисля, гледам, че не е далече...според времето май ще е
Иначе благодаря за отзивчивостта !

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой нещо да знае за платения на с.Ген.Инзово - условия, такси ... т.н.
-
- ще става разбирач
Вече не съществува язовира рибата измря и сега май никои не го държи.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Май добре е, че не съм отишъл вчера там..иначе днес като се прибрах във Варна, направих едно бързо успешно риболовче на попчета. Утре за шампионската с бира мммм...сирака написа:На Питово: рибари-30/риби-0
-
- ще става разбирач
Колеги кажете някой зарибен язовир където човек може да си направи кефа.
-
- вече хвърля и на тежко
карнобат на зоологическата градинаRoSeN_94 написа:Колеги кажете някой зарибен язовир където човек може да си направи кефа.
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- ще става разбирач
какви са условията там
-
- вече хвърля и на тежко
мисля че беше 5лв таксата шарана 6лв щуката 7лв нещо такова има сом,див шаран,огледален шаран и щука...май че имало и малко амур ама незнам.Язовира е малак и плитък,условието е да събираш рибата в живарник или в тяхния живарник който е голямо бетонено корито и като си тръгваш ако имаш умряла риба или много наранена се задължаваш да си я закупиш...RoSeN_94 написа:какви са условията там
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Много странни условия за рибата...в това бетонно корито,в жегата...kamaka написа:мисля че беше 5лв таксата шарана 6лв щуката 7лв нещо такова има сом,див шаран,огледален шаран и щука...май че имало и малко амур ама незнам.Язовира е малак и плитък,условието е да събираш рибата в живарник или в тяхния живарник който е голямо бетонено корито и като си тръгваш ако имаш умряла риба или много наранена се задължаваш да си я закупиш...RoSeN_94 написа:какви са условията там

В тоз гьол,риба няма!
- pike_attack
- научил се да хвърля
Колеги кажете някой платен около Ямбол, поредния съм с този въпрос ама тая забрана....
Язовир "Барган" - на около 1 км. западно от с. Детелина общ. Карнобат. Не е много близо до Ямбол, но като няма други... Пък и както знаем кефа цена няма. Такси: 2 лв. на пръчка, шаран - 4.50 / кг.; амур - 4 лв./кг.; толстолоп - 3 лв./кг.; каракуда - бонус. Работно време 08.30 до 19.00. Информацията ми е от арендатора. Тази година не съм ходил. За връзка и повече информация тел. 0887620024 и 0878620024. Информация има и във Фейсбук - "Спортен риболов язовир БАРГАН"
Ходете на този в Карнобат до зоологическата , който е споменал колега по- нагоре в темата.. Голям кеф е там , макар че съм спинингист се пускам от време на време.. Миналата година от 7 сутринта до 2 на обяд бях изкарал към 40 шарана на мач
чак ми писна , а и язовирчето кефи , малко , не се гонят някви дистанции , има си и кръчма идеално е
и е на 40 км само асфалт и то добър така , че си заслужава !

Туй риболова не е за мен