Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за язовира на Труд
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Питане за язовира на Труд
Въпроса ми е следния колеги:
Язовира край Труд с 3 лева такса, на който арендатора се казва Петър, дали е обезрибен през тази година че вече два риболова, ходиме там и май че има нещо гнило около него. Собственика не е споделял нищо конкретно, но по мои и на колегите наблюдения има значителна промяна в състоянието на язовира. Досега не сме имали празен риболов на това място. Също така значително е изчистен язовира и от папрата който заемаше по - голямата му част. Това ни навежда на мисълта че рибата е изловена и сега ще караме на стара слава или докато изтече договора за наем на арендатора. Та ако някой има достоверно инфо за този водоем нека го сподели моля, че този ни е от любимите водоеми пък и не ни е приятно да лапаме мухите като идем за риба.......?
Язовира край Труд с 3 лева такса, на който арендатора се казва Петър, дали е обезрибен през тази година че вече два риболова, ходиме там и май че има нещо гнило около него. Собственика не е споделял нищо конкретно, но по мои и на колегите наблюдения има значителна промяна в състоянието на язовира. Досега не сме имали празен риболов на това място. Също така значително е изчистен язовира и от папрата който заемаше по - голямата му част. Това ни навежда на мисълта че рибата е изловена и сега ще караме на стара слава или докато изтече договора за наем на арендатора. Та ако някой има достоверно инфо за този водоем нека го сподели моля, че този ни е от любимите водоеми пък и не ни е приятно да лапаме мухите като идем за риба.......?
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: Питане за язовира на Труд
Това , че папрата го няма не означава, че язовира е обезрибен!! На доста язовири съм виждал есен , че има доста папрат а ранна пролет няма и грам но по-късно през сезона си пониква на ново!!!
А рибата дали е извадена не знам!! В един друг риболовен форум имат доста добри постижения на риболова на шаран на водоема на село Труд освен ако не са 2 или повече водоема!!!
А рибата дали е извадена не знам!! В един друг риболовен форум имат доста добри постижения на риболова на шаран на водоема на село Труд освен ако не са 2 или повече водоема!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

На с.Труд има поне 15 дупки, като повечето са на изток от селото.
На много от тях излизаше прилична риба миналата година, така че повече инфо ще е от полза.
На много от тях излизаше прилична риба миналата година, така че повече инфо ще е от полза.
Инфо от 15.04.12г.на 10лв.такса който е около този
на Петьо,няма вода,срещу къщатата на арендатора,
на 100м,на вътре 50см-1м,не мога да извадя хранилката
от тиня,над 3 или 5кг шарани били майки и сe пускат,
по малките влизат в таксата и се взимат ако ги има
де и ако си хванеш,само каракуда средна не си струва,
иначе са 15 клетки в с,Труд около тези двата.
на Петьо,няма вода,срещу къщатата на арендатора,
на 100м,на вътре 50см-1м,не мога да извадя хранилката
от тиня,над 3 или 5кг шарани били майки и сe пускат,
по малките влизат в таксата и се взимат ако ги има
де и ако си хванеш,само каракуда средна не си струва,
иначе са 15 клетки в с,Труд около тези двата.
Утре или други ден ще пробвам колега и този от 3лв на Петьо
защото каракудата му била е добра.
защото каракудата му била е добра.
- rosboz
- ще става разбирач
Аз ходя там за щука и го прегазвам целия - папура си е там и ми идва даже в повече - просто не е порасъл.Geno80 написа:Въпроса ми е следния колеги:
Язовира край Труд с 3 лева такса, ?
А като влизам в плиткажа вървя върху шарани - почти всичките вече се интересуват от друго.
ski today
work tomorrow
work tomorrow