Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ба си прехода -по-шибана работа не съм виждал -оранжев дъжд сутринта днес,наклепа всичкото действителност,направо го кръстих "задгробното отмъщение на Садама"
Продължавам да се опитвам да служа на себе си,ама от вчера пак се наложи да служа и на един от видовете държавна власт.Иначе не е възможно-няма пари,а с парите си осигуряваме както материалното живуркане,така и некои пърхания на духа /това последното да не се бърка с духането!/
Продължава да е студено,да вали дъжд,никакъв оптимизъм,пия с отвращение
Даже ми е клюмнала съвсем графоманията,та както никога,да взема да си приключа поста, преди да съм се напсувал самосиндикално

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ще се оправят нещата, бе INCUBUS!
Все някога и студения период ще свърши и леко ще се освежим.
Въпреки, че когато и аз пия с отвращение то съм достигнал някаква критична точка, ама и винаги е отминавала.
И за да остана в духа на темата - към четирите дни празници, разредени с успешен риболов, добавих още два, за да се потопя в топъл минерален басейн, редуван със сауна, хубав алкохол с добра храна и само през витрините се виждаше дъжда, вятъра и студа.
Та както каза един друг участник в темата:
- Хедонизъм
А аз ще добавя - винаги когато можем да си го позволим
!
Все някога и студения период ще свърши и леко ще се освежим.
Въпреки, че когато и аз пия с отвращение то съм достигнал някаква критична точка, ама и винаги е отминавала.
И за да остана в духа на темата - към четирите дни празници, разредени с успешен риболов, добавих още два, за да се потопя в топъл минерален басейн, редуван със сауна, хубав алкохол с добра храна и само през витрините се виждаше дъжда, вятъра и студа.
Та както каза един друг участник в темата:
- Хедонизъм
А аз ще добавя - винаги когато можем да си го позволим

- GODzillata
На мен пък ми иде само да псувам! Особено като се впусна във философски разсъждения за Живота, Вселената и всичко останало....
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А на мен ми иде не само да псувам,ами да"изръфам" известен брой индивиди довели до това жалко и скапано положение държавицата ниGODzillata написа:На мен пък ми иде само да псувам! ....

...........Е това е да живееш в Гърция по време на криза!!!

........Гърците посрещнаха Великден с бонуси, въпреки кризата :
Ако туристът не е прочел във вестника, че страната се тресе от икономически несгоди, трудно ще повярва, че Гърция е в криза. На фона на по-високите данъци и икономическите рестрикции, всички получават допълнителни пари за празниците. Дори безработните добавиха към сметките си великденски надбавки от по 300 евро.
,...на това му се казва преход и служене на себе си!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
За още по-голямо наше съжаление,написаното е вярно - не само са раздали на всяка твар с гръцко гражданство от работещите в държавни предприятия и от регистрираните безработни пари за яйца,"цуреки",вино и агнешко месо,ами и още бирлибанковците в политическата им власт умуват дали да премахнат 14-тата заплата
И вместо Европата да мисли как да ги подпали,че да престанат да съществуват като некадърен крадлив народ и държава,всички мисловни финансово-европейски напъни са насочени към това -откъде да им се осигурят още милиарди в заеми,за които се знае от сега,че никога няма да бъдат върнати.
Иначе,служа и то яко на себе си,макар и да не са ми дали допълнително не 300,ами даже 30 евро за празниците -след като издиктувах днес неколко пространни писания по дела от местно значение,се отдадох на нелегално киноманство и изгледах два яки филма.С умиление - "Мостът на кота 612" /на руски абревиатурата му е " Мост.По следу "Тигра" "/с Бата Живойнович в главната роля и един доста нов руски филм за септември 1941 г. - "ДОТ".Сега съм си в къщи,пия си легендарната комбинация,замезвам /щото отказах всякаква вечеря/ с телешка саздърма, сирене "гауда с ким" и маслини "Регина".Проведох и една обстоятелственна операция по проверка и подновяване на редица риболовни линии,въдични устройства,вързани куки с поводи с различна дължина и пр.Крепете се,братя-графомани,имам измамното чувство,че ще пребъдем поне до към 215-та ...
Лека нощ!

Иначе,служа и то яко на себе си,макар и да не са ми дали допълнително не 300,ами даже 30 евро за празниците -след като издиктувах днес неколко пространни писания по дела от местно значение,се отдадох на нелегално киноманство и изгледах два яки филма.С умиление - "Мостът на кота 612" /на руски абревиатурата му е " Мост.По следу "Тигра" "/с Бата Живойнович в главната роля и един доста нов руски филм за септември 1941 г. - "ДОТ".Сега съм си в къщи,пия си легендарната комбинация,замезвам /щото отказах всякаква вечеря/ с телешка саздърма, сирене "гауда с ким" и маслини "Регина".Проведох и една обстоятелственна операция по проверка и подновяване на редица риболовни линии,въдични устройства,вързани куки с поводи с различна дължина и пр.Крепете се,братя-графомани,имам измамното чувство,че ще пребъдем поне до към 215-та ...

- GODzillata
Оня ден един мангал ме прецака!!!
Пробута ми маркови "крадени" парфюми....4 бр. за 50 кинта....шишетата стари, ожулени, личи си, че са ползвани....били крадени от чанти и апартаменти.....рекох си, че съм на далавера, мангала и той си е казал същото....но когато двама са на далавера, единият обаче никога не е!
Та к'во се оказа - стари шишета, някак си напълнени ДОГОРЕ с вода и спирт, поели за кратко мириса на парфюма......баси балъка се оказах, не вденах навреме, че ако са стари и употребявани парфюми, откраднати от тук-там, но те не биха били пълни ДОГОРЕ!!!
Та така....продължавам прехода с 50 кинта по-малко!

Пробута ми маркови "крадени" парфюми....4 бр. за 50 кинта....шишетата стари, ожулени, личи си, че са ползвани....били крадени от чанти и апартаменти.....рекох си, че съм на далавера, мангала и той си е казал същото....но когато двама са на далавера, единият обаче никога не е!
Та к'во се оказа - стари шишета, някак си напълнени ДОГОРЕ с вода и спирт, поели за кратко мириса на парфюма......баси балъка се оказах, не вденах навреме, че ако са стари и употребявани парфюми, откраднати от тук-там, но те не биха били пълни ДОГОРЕ!!!

БудалаGODzillata написа:Оня ден един мангал ме прецака!!!![]()
................ че ако са стари и употребявани парфюми, откраднати от тук-там, но те не биха били пълни ДОГОРЕ!!!![]()

Видиш ли мангал на снимка удари му два шамара.На мене ми предложиха часовник и плазма крадени и докато го баламосвах че ми носят кинтите викнах едни познати полицаи.Майтапа беше,че наистина се оказаха скъпи и от апартаментен обир.Циганина миризлив го пуснали преди седмица от панделата и се включил веднага в занаята.GODzillata написа:Оня ден един мангал ме прецака!!!![]()
Та к'во се оказа - стари шишета, някак си напълнени ДОГОРЕ с вода и спирт, поели за кратко мириса на парфюма......баси балъка се оказах, не вденах навреме, че ако са стари и употребявани парфюми, откраднати от тук-там, но те не биха били пълни ДОГОРЕ!!!![]()

Препоръчвам ти този- "Чёрные волки" ,няма да съжаляваш/разбира се,ако не си го гледал/ .INCUBUS написа:....... и изгледах два яки филма.С умиление - "Мостът на кота 612" /на руски абревиатурата му е " Мост.По следу "Тигра" "/с Бата Живойнович в главната роля и един доста нов руски филм за септември 1941 г. - "ДОТ"......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Що бе кой си е крадец-цял живот си е такъв,като не може друго.Е са да ви светнем,че у големия град не спира да се краде-повод да го напиша е 5 жилищни обира само в нашия блок през деня-търсят злато и суха пара.Отварят с шперц на комшията жилището докато пие кафе на 100 м от вън зад блока,заеби докъде стигна тоя преход... А сетих се,че веднъж си гледам в къщи телевизия и ми се счу че нещо тропна,станах да видим какво става и гледам якето ми го няма от закачалката-заеби..........и на жената чантата с документите и 10 лв в нея.......stich написа:Никва вера на печките Кире!

Риболовци.
- GODzillata
lusienn написа:....у големия град не спира да се краде.......
И в малките се краде, оня ден пред блока осъмна един мерджан на трупчета - свили му гумите.

Нали първи пуснах у форума-на комшията колата,пежото
В темата формула 1.На мен ми е интересно как не ги е страх.Тука хем е пълно с пенсионерки.Хем има и безработни шматки.Хем си имаме и бивши комшии ченгета.Посягат наред,и на бедни и на по богати,ако има такива в панелен блок.Тука напоследък цъфнаха много заложни къщи-най много са тия зелените евро комерс,виждам ги по целия град през 200 метра.Златото го купуват малко над 40 лв.Техника само дребна-телефони,предимно.С гумите,комшията си ги намери в една гумаджийница но не му ги върнаха.Акумолаторите ги копуват до 40 лв.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
По добре не ставай да видиш кВо става. Щото ако го набараш тоя мангал, какво ще правиш?? Преди години си спя блажено до гаджето на Златни пясъци и вратата на гардероба си скърца и скърца, поопипвам наоколо..., мадамата си спи до мен и реших та станах да видим - голяма грешка. Два дни писах обяснения и щяха да ме съдят за телесна повреда, добре че намерих "връзки" та ми се размина. Това за 5 лв. и един кожен колан, беше негро ама то пак същото...lusienn написа:А сетих се,че веднъж си гледам в къщи телевизия и ми се счу че нещо тропна,станах да видим какво става и гледам якето ми го няма от закачалката-заеби..........и на жената чантата с документите и 10 лв в нея.......stich написа:Никва вера на печките Кире!
Точно казано. То хората са в преход, а ние сме в упадък и деградация от вече 20 г. Е, поне ни остава това, да се гордеем (по думите на оня идиот Дянков), че сме ударниците в ЕС по фискална дисциплина, че по някой макро-икономически показатели сме задминали дори Германия... По голям смях от това, няма.INCUBUS написа:За още по-голямо наше съжаление,написаното е вярно - не само са раздали на всяка твар с гръцко гражданство от работещите в държавни предприятия и от регистрираните безработни пари за яйца,"цуреки",вино и агнешко месо,ами и още бирлибанковците в политическата им власт умуват дали да премахнат 14-тата заплата![]()
И вместо Европата да мисли как да ги подпали,че да престанат да съществуват като некадърен крадлив народ и държава,всички мисловни финансово-европейски напъни са насочени към това -откъде да им се осигурят още милиарди в заеми,за които се знае от сега,че никога няма да бъдат върнати.
Апел към колегите около 40-те или 50-те, гответе се след 20 г. "циганите да работят и плащат нашите пенсии", това с оглед на обезлюдяването на нацията и роенето на циганската такава. Това по последни данни относно раждаемостта. Или пък забравете за осигуровките и си кътайте бели парички за черни дни.
Много е жалко накъде вървят нещата....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Е да де,само аз ли будалата се осигурявам макар и скромно толко години...........Па и две деца имам и ходят на училище
Сега като погледнем пазара на труда,куца всеки ма пищингяс-това го написах на диалект,щото с парка граничим с ромите.
Иначе от квартала група приятели от строителството ударно подпомагат Немската машина.Тоест бачкат за достойни пари от половин година и квартала от такива на мойта възраст са малко.Е Жоро-72.остана,да си ловиме каракуди..

Риболовци.