Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За Чичо Ариф, каракудите и китайските ваглери
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: За Чичо Ариф, каракудите и китайските ваглери
И аз бях там като се случи това с чувалите риба като изнасяха,ако става въпрос за помпената преди 2 или 3 години.И не одобрявам да го виждам този човек във форум като този,още повече и да го благославям той сам си казва защо мене аз имах само 125 кила риба и се учудва.Напаст
-
- научил се да хвърля
Супер риболов колега
Този човечец,който наистина е сгрешил,но според мен твърде строго съдите изключително много даже и от снимката ми напомня за Бай Ганыо в Европа
Наистина се надявам да е осъзнал грешката си...

Този човечец,който наистина е сгрешил,но според мен твърде строго съдите изключително много даже и от снимката ми напомня за Бай Ганыо в Европа

Наистина се надявам да е осъзнал грешката си...
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Брат, точно това място ми описа и той! Не го знам къде е, но повярвай ми - има промяна в мисленето му, съдейки само по краткото време на запознанството ни! Дано!Красимир Атанасов написа:И аз бях там като се случи това с чувалите риба като изнасяха,ако става въпрос за помпената преди 2 или 3 години.И не одобрявам да го виждам този човек във форум като този,още повече и да го благославям той сам си казва защо мене аз имах само 125 кила риба и се учудва.Напаст
- antivik
- кандидат преподавател
Този негов ваглер не е ли домашно производство бре...? Като го гледам може да даде идея за почина - "Направи си сам"
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Как по точно говорим за БРАКОНИЕРА който не познаваме ,че не те разбрах ?albundi29 написа:колеги защо говорите така за човека като не го познавате

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Не, не, серийно производство си беше! Топчето е кухо.antivik написа:Този негов ваглер не е ли домашно производство бре...? Като го гледам може да даде идея за почина - "Направи си сам".

Колега,поздравления за интересно поднесения риболовен излет!

А колкото до циганина трябва да знаеш,че при тях важи поговорката:"Вълкът козината си мени,но нрава-НЕ"!Коце © написа:......Не го знам къде е, но повярвай ми - има промяна в мисленето му, съдейки само по краткото време на запознанството ни! Дано!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Всички колеги които сега се правят на добри самаряни утре като отидете за риба и цял ден обикаляте и се чешете по-топките защо няма риба сетете се за чича си Ариф и неговите подвизи.И знайте,че му е през ваглера за вас,и като толкова е разочарован че не може да си изкара билет и като толкова иска да е примерен рибар да си плати акта и да си изкара.
Супер репортаж, те така се прави социализация на мургавите събратя. Браво и на репортера и на фотографа. Както казва тъста, като идеш за риба, първо се огледай къде има манго, сядай край него и няма да си капо... ЛОЛ
По-голям шаран от рибаря няма...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Само си хабил лента Коце!
Нали и ти си хфанал рибоци и си доволен...
П.С Репортажа е много интересен,но определено подкрепям мнението на Красимир.

Нали и ти си хфанал рибоци и си доволен...
П.С Репортажа е много интересен,но определено подкрепям мнението на Красимир.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Страхотен репортаж.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Стига сте го защитавали .Изобщо не се е променил .Ако беше , нямаше да е на риболов без риболов . Със съчуствието си и вие ставате неволни подстрекатели и защитници на подобните прояви . (Що не направите подписка и му ходотайствате да се завърне вече нов на бял кон МАНГО.) Поправен но пак в нарушение ......е вече не мога да ви разбера наистина.Кого защитавате , на кого се радвате .?????
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
По добре на чичо ти Ариф ,щом има такова досие в ИАРА да беше пратил тоя унагледен материал със снимка на тях .Е това аз разбирам като непримиримост и поне опит да си помогнем малко и сами .В другия случай сме доброжелателно настроени и неволни съучастници с което и нямаме право да се оплакваме .
На "Дупките" трябва да има табели предупреждаващи за опасностите от елекропровода. През година там има смъртни случаи. Всички които ходите на "Дупките" да имате едно на ум за тази смъртоносна заплаха.
Преди няколко седмици пак имаше тежък инцидент с младо момче риболовец. Волтовата дъга прескача, не само при допиране на жиците, а и далече от електропровода с високо напрежение.
Поздрави за репортажа Коце!
На някои колеги препоръчвам да прочетат Библията, няколко пъти.
.......Не съди, за да не бъдеш съден..........Който е безгрешен нека първи хвърли камък........Прошка.......
Преди няколко седмици пак имаше тежък инцидент с младо момче риболовец. Волтовата дъга прескача, не само при допиране на жиците, а и далече от електропровода с високо напрежение.
Поздрави за репортажа Коце!
На някои колеги препоръчвам да прочетат Библията, няколко пъти.
.......Не съди, за да не бъдеш съден..........Който е безгрешен нека първи хвърли камък........Прошка.......