Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доволно закриване
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доволно закриване
Добра вечер
Тъй като днес задължително трябваше да се закрива, някъде към 10 (късно, ама тежка беше вечерта снощи) се озовах на Реката. Стоях има-няма час и малко. Поодуха ме вятъра, извадих два попа на фидера и събрах багажа посока Лом-а.
Те тук пуснах фидера до върбалака

За 6 часа с фидера измъкнах само това
Мряна към 6-700гр. Изненада ме приятно тъй като очаквах каракуди. Снимахме се за спомен и айде обратно.
По едно време към 16 и нещо ми се видя че проиграва дребосък отгоре. Прибрах фидера и разпънах болото. На педя дълбочина, кука 18 и 1 бял се почна
и пак
и така за около час докато си тръгна около килограм облез. Като имаше и няколко със завидни размери. Мятах по малко захранка и по 5-6 бели, че да не избяга пасажа. Мезето за бирата го осигурих
Може да не е кой знае какво ама поне не закрих с капо както мин. година
Успех и наслука! Аз подкарвам платената либоф
Поздрави и успех
Тъй като днес задължително трябваше да се закрива, някъде към 10 (късно, ама тежка беше вечерта снощи) се озовах на Реката. Стоях има-няма час и малко. Поодуха ме вятъра, извадих два попа на фидера и събрах багажа посока Лом-а.
Те тук пуснах фидера до върбалака

За 6 часа с фидера измъкнах само това

По едно време към 16 и нещо ми се видя че проиграва дребосък отгоре. Прибрах фидера и разпънах болото. На педя дълбочина, кука 18 и 1 бял се почна

Може да не е кой знае какво ама поне не закрих с капо както мин. година

Успех и наслука! Аз подкарвам платената либоф

Поздрави и успех
Последно промяна от bachoivo на Пон Апр 16, 2012 7:37 pm, променено общо 1 път.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Доволно закриване
Ти си подкрепяш платената любов ама то не останаха места около Русе където можеш да си направиш истински кефа
.А за риболова много добре си се справил .След като поразкопаха лома и премахнаха праговете съвсем нормално е да има такива риби . Поздрави

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе ако има желание все ще се намери някоя локва
Пък било то и на по-далечно разстояние. А като гледам на Баниска добре сте се справили. И там съм му дигнал мерника от една годна насам(да и припомня старите времена), но ще изчакам поне средата на Май месец да стане.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Страхотен излет поздравления. 

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Хубаво закриване! Браво Ивчо! Мренката е супер
а сега да измислим, къде ще идем другата седмица? На Цар Калоян е 5лв на човек, шарана е 5лв, а таранката не се плаща. Шарковците са от 1 до 2,5 кг .

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!