Гаден вятър+ хубави шарани

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Гаден вятър+ хубави шарани

Мнение от MiTaKa™ »

Риболова е добър , но защо така държите тези риби за очите не знам , и известни състезатели по телевизията го правят , а провеждат предаване за риболова :twisted:
Изображение
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

MiTaKa™ написа:Риболова е добър , но защо така държите тези риби за очите не знам , и известни състезатели по телевизията го правят , а провеждат предаване за риболова :twisted:
Моля ти се, мен ме изкараха виновен че ми се струва малоумен начина на хвърляне на шараните от високо върху калта директно.. Ако може направо с ритник и да я снимаш във въздуха ще е най-удачно, нали няма определена височина за пускане :D
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Хващат ги за очетата за да не шават,нещо в нервната система на рибите се блокира при този неприятен хват и се одървят.Спецялно състезателите (предимно наще) го правят за по сигурно и прецизно уцелване на живарника.Рибоците не умират,нито ослепяват в последсвие,ама не е гот. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Paublo_Eskobar написа:Хващат ги за очетата за да не шават,нещо в нервната система на рибите се блокира при този неприятен хват и се одървят.Спецялно състезателите (предимно наще) го правят за по сигурно и прецизно уцелване на живарника.Рибоците не умират,нито ослепяват в последсвие,ама не е гот. :wink:
:idea: :idea: :idea: :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
Андрей Д
новобранец
новобранец

Мнение от Андрей Д »

Репортажа е добър и ... не си омръзнал на никого. Скоро идва забраната и мисля да се възползвам от инфото ти за рибарниците до Бошуля в един от предишните репортажи. Поздрави и наслука.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Само разбирачи и критици се навъдиха,как да пишеш че си отишъл за риба?Човека си направил кефа и споделил и ние да се радваме,кажете му едно БРАВО и това е.....
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги тарифата на язовира се промени и е;10лева и 5 кг. риба независимо шаран или амур или бяла.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги днес направихме съвместен с Даньо Марков, един общ приятел, и Жената естествено.За отбелязване вятъра бе пак същия :wink:
Сутринта бяхме тримата там в 8и30.Йордан дойде малко по късно и веднага, се зае с тоягите.
Изображение
Изображение
Риболова откри Данката с ето това бебче като му позираха неговия син и Лъки а ето ги и тях.
Изображение
До като му помагах един разбойник ми бе оттътрал перото в водораслите, и си чака докато свърша с Йордановия.

Ето ме и мен да не съм по долу.
Изображение
Масата е предоставихме на жената ,нали тя повече им разбира на манджите!Рибите този път ги остави на нас
Изображение
Данката се зае малко да и помогне
Изображение
Изображение
Изображение
Рекийката студена, бирата също, ееее кво му трябва на човек (риба )
Рибите си вземаха като на платено е имаше и късане, два пъти пак от моя страна абе общо взето доволно.Данчо си улови още едно хубаво бебче, и след обедът пое към Житница.Ние продължихме.Риболова след обед малко стана по тягъв, рибите бяха по на рядко, и по жилави но пак си вадех макар и по дребни които веднага ги пускахме.
Към 18 вече ми омръзна и бихме от бой.
Запознахме се и с колега съфорумник който също посети язовира .
Крайния ми резултат бе 11 шарана, три бяха 6кг. и триста грама, другите бяха по кило 5, и три по 700гр, а три от тях се приселиха в моя фризер
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”