Как да си вържа въдицата за дънно

Модератор: sapuna

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ти пробваи с 6 куки па не взимаи повече от три килограма. А от ИАРА бъди спокоен проблем няма да ти направят ако не си взел маломерни рибета. И сложи по яки корди че е много вероятно покраи платиките да се удари и нещо едро. :wink:
А бракониерите са друга паплач към тях не се присъединяваи. Това че ловиш на пружина или на капан не те прави бракониер. Лови си рибки и не се захласваи. Взимаи си колкото за едно пържене и всичко си е наред.
Странно е че аз го казвам това по горе където напоследък връщам всичко обратно във водата, но от пустиняци по тез форуми почвам да се изнервям маи :(
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Колегата Ceno Cenov e прав.Това че ловиш на капан не те прави бракониер.То от ИАРА за 1седмица на яз.Искър нямаше и помен/а миналата година уцелих един който раздаваше само автографи по билетите,нищо не гледаше,но не значи че трябва да сме бракониери/Иначе личното самосъзнание е много важно,не може всичко да изядеме.А капана на кюспе си е класика ,с него съм започнал риболова преди 30г. и повече и сега го използвам.На него хванах 3 бр. много добри каракуди последния път.Просто сега е много висока водата и езаляла много закач, затова 2куки са достатъчни/а и две платики на веднъж много рядко се хващат/
Аватар
werti
новобранец
новобранец

Мнение от werti »

Колеги мерси за съветите на всички. А , аз риба не обичам да ям и по принцип си взимам само най едрите колкото за един тига.
Мисля че за бракониерство и дума неможе да става.

Успех на всички , и в понеделник ще сръвняваме УЛОВА

:smt117
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”