Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Осеново/Варненско/
Модератор: sapuna
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Осеново/Варненско/
Дайте инфо за язовира до варненското село Осеново по горния път за Албена.Държат ли го под аренда,ако да какви пари искат,на пръчка ли,или на кило,а ако няма арендатори кажете каква риба има там и да отиваме.Баща ми вика,че имало костурчета,платика,шаран,ами нещо друго?На какво ги ловите?Има ли хищник?Много спешно ми трябва инфото,че съботата идва!Моля Ви,организирайте се и ми отговаряйте!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Осеново/Варненско/
Момчета,моля Ви се!Давайте бързичко някаква информация!Много е спешно,моля Ви!

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз доколкото знам до преди няколко години нямаше нищо и не беше под аренда. Май чух че бил сега арендован и сигурно са го зарибили ама за има няма година ако са пуснали малък зарибителен материял неможеш да очакваш да хванеш нещо освен това сега през зимния сезон може да забравиш да хванеш шаран (не е невъзможно но шанса е минимален). Така че не са наемай да ходиш за шаран на дъно по добе за таранки опитай на червей.Застани в най дълбоката част.
За бракониерите само слънчаци
!

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз не се кефя на шарана като риба,нито на риболова му,но когато го има не го отказвам.Баща ми каза,че имало костурчета,такарна,сигурно и уклейчета на плувка на бял червей.Ако изкарам някой по-добър костур ще мятам малко туистери.Обаче,за да отида ми трябва инфо за аредаторите,защото не искам изненади. 

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- ще става разбирач
Навремето беше невероятно язовирче.Пълно с шаран и таранка.Никога там не е имало костур и платика.По едно време го държеше Велислав Вуцов(на Иван Вуцов синът му)Веднага след като го остави имаше много добри шарани там.След това го източиха.Допреди година и нещо беше безстопанствен и имаше само таранка и горчивка.За съжаление в момента не мога да кажа какво е положението ,но в предвид това че не много отдавна беше тотално източен надали има някакви трофейни риби 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Знам кой е Вили!
Беше ми треньор и със синът му-Иван Вуцов младши бяхме в отбор,ама вече не тренирам,щото се разболях,иначе може да поразпиташ за Камен,те май всичките ме знаят!
Никой ли незная,дали е под аренда?
Беше ми треньор и със синът му-Иван Вуцов младши бяхме в отбор,ама вече не тренирам,щото се разболях,иначе може да поразпиташ за Камен,те май всичките ме знаят!

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нещо ново?Аз знам една малка рекичка,идваща от моето село-Кичево,минаваща покрай язовира и вливаща се в морето близо до устието на Батова река.Около язовира има едни големи дупки,като вирове,в които баща ми е хващал костури и то големи.В рекичката от Кичево/Голямата река/ мисля да пусна малко рибки,обаче се чудя още какви да са и от къде мога да закупя.Реката и природата са почти сходни с Батова,има условия за развитието на пъстървови,но нямам идея от къде да закупя по-скромно количество.Също става за кефал,костур,уклей,таранки и онези малки бели рибки,дето се продават за щука,от тях съм виждал доста.Дайте ми инфо от къде мога да закупя материал,какъв,на каква цена и какво е минималното количество.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.