Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
кво става никой ли нее ходил,ако може инфо,че в четвъртък мисля да мръдна към крушевския 

-
- разбира нещата
А аз в петък пак съм там
дано тоя път няма вятър,че два поредни риболова вече ми се провалят на Пясъка заради пустия вятър.
Успех утре колега и да кажеш излиза ли 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Айде успех и на двамата.Пък после да се похвалите с някой хубав репортаж.
На слука!
На слука!

- borislav58
- сериозен играч
Вторник и сряда бях там .Риба бе излязла малко, но не бараше .Студът пак я дръпна на по дълбокото .Събота и неделя ако е хубаво времето и напече, може да излезне .Наслука !!lubo79 написа:кво става никой ли нее ходил,ако може инфо,че в четвъртък мисля да мръдна към крушевския
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- вече хвърля и на тежко
На Разпети петък на Староселския ръкав от 7.00ч. до 11.00ч. нямах пипане.Ловях на фидер.От колегите наоколо мен на плувките / над 25 човека/ видях да вадят само една каракуда.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
-
- разбира нещата
В Петък аз бях пък на Крушовския и сутринта преди да задуха вятъра което ще рече до към 9 , аз изкарах едно кефалче и една каракуда, а чичо ми удари една каракуда към 700 грама и една червеноперка към 500 грама. Задуха вятъра и спря да пипа. Шараните скачаха яко
Към обяд се сетих да пробвам на по лек дюзен за чаушан. Спуках ги
Вятъра ги беше насабрал в ръкава дето бях и не даваше да метнеш. Към 50 броя за 3 часа и още толкова гелета сигурно
Чух един колега отсреща,че рано сутринта изтарвал един хубав шаран,а едни други колеги се хвалиха с бяла риба 1.5 кг,въпреки че е забранена в момента. В понеделник най-вероятно съм на Антона да закрия там сезона 

-
- научил се да хвърля

Източник-вестник "Марица"
Така трябва да се деиства,трябва денонощна охрана !!!
-
- новобранец
здравеите,колеги аз съм доволен от микрото нищо че има такса 10 кинта,събота се накефих имам над 10-12 кг разнообразна риба, 4 бр. едри каракуди 600-800гр.едри перки и много тикета и доста гелета на по едри шаранчета,е забих едно 1.3кг.много е вкусна рибата на водоема,времето беше доста лошо но явно рибата е доста.Няма ги братята роми и е доста приятно, като си спомня каква геролтия беше преди месец сега е страхотно,ще започват да чистят храстите от източната страна на язовира и ще се отворят невероятни поляни за риболов и за къмпинг.надявам се да стане скоро.................
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
колега като ти гледам профила постът ти ми изглежда като 100% рекламаvalio_1234 написа:здравеите,колеги аз съм доволен от микрото нищо че има такса 10 кинта,събота се накефих имам над 10-12 кг разнообразна риба, 4 бр. едри каракуди 600-800гр.едри перки и много тикета и доста гелета на по едри шаранчета,е забих едно 1.3кг.много е вкусна рибата на водоема,времето беше доста лошо но явно рибата е доста.Няма ги братята роми и е доста приятно, като си спомня каква геролтия беше преди месец сега е страхотно,ще започват да чистят храстите от източната страна на язовира и ще се отворят невероятни поляни за риболов и за къмпинг.надявам се да стане скоро.................

-
- научил се да хвърля
"доста гелета на по едри шаранчета" -След тия гелета явно си решил да търсиш шаранетата в тоя форум!Направо ще се избием да тичаме към Микрото!!

-
- новобранец
колеги , аз съм съдружник в Микрото на Пясъчник, чета какви работи пишете и не виждам какъв проблем има да се стопанисва язовира от частна фирма, или предпочитате да има мрежи по няколко стотин метра вътре и браконерите да трошат рибата като на яз. пясъчник и ИАРА да гледа и да не може да направи нищо.Ако имате някакви въпроси моля пишете? А за по горе писаното от мен е абсолутно вярно наистина риба има много. Ще има зарибяване на толстолоп, бял амур и едра платика. Благодаря.
-
- научил се да хвърля
Добре е,че все пак казваш истината накрая. В горния пост правиш опит да звучиш като любител-риболовец,който е направил много добър излет и улов. Което реално би трябвало да подвежда хората четящи и пишещи тук. Не е коректно и проява на неуважение. Зарибете язовира,дайте добри условия и хората след време ще го оценят. Макар да имам леки съмнения откъде ще се зарибява ама нейсе....Успех