Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Огняново
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Както всички животни усещат, така и ние хората усещаме има аномалии-главоболие, кръвно и какво ли не.Аз имах случай, 1987г. около 0 22ч. ми се случи да бъда свидетел на такова явление.Бях на Дунава преди това заваля дъжд идокато си хвърля въдиците ме намокри тогава пийнах малко коняк да се стопля и съм заспал.Пропуснах, че заради вятъра и дъжда, аз сложих един голям камък върху сопите и се спасявам от дъжда.В момента когата спря дъжда, аз извадих въдиците за да ги проверя.Резултата беше едно сомче около три кила и нищо друго.В един момен може би от коняка като отворих очи, ми се видяха, че дърветата се бият.Като се опомних, разбрах че е имало земетресение.До сутринта и до края на следващия ден-нишо 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- фен клуб-скобар
555
Бях откъм Раковица,щото на стената ми се видя много тъпо.
В началото се занимавах с костура ,ама ми омръзна.Много е дребен(за мооите високи изисквания
),по -малък е от длан ,да кажем 13-15. см..След това един колега хвана до мен добра червеноперка и реших да се пробвам и аз.Захраних и ги почнах(ама уклея
)доста е едър .
Едни момчета са седели и през нощта и са хванали общо към три кила костур и тук таме червеноперка и каракуда,............а имаше и една сулка.
За сведение на Поборников: Пробвах и с по големи кубинки ,ама неще, пак дребни.
Правих си и експиремент,хвърлях на капан на кюспе(така съм хващал добри кленове),ама и там не пипна.
Обаче с уклея се изкефих на макс.
В началото се занимавах с костура ,ама ми омръзна.Много е дребен(за мооите високи изисквания

Едни момчета са седели и през нощта и са хванали общо към три кила костур и тук таме червеноперка и каракуда,............а имаше и една сулка.
За сведение на Поборников: Пробвах и с по големи кубинки ,ама неще, пак дребни.
Правих си и експиремент,хвърлях на капан на кюспе(така съм хващал добри кленове),ама и там не пипна.
Обаче с уклея се изкефих на макс.